Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Kryt pružín na trampolínu inSPORTline 430 cm

Samostatný ochranný kryt pružín pre trampolínu, jednoduchá a rýchla montáž, chráni pred zranením. viac


59,10 €

s DPH

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Záruka 2 roky

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

  • Chceli by ste si zaobstarať niečo, po čom túžite, ale zaplatiť napríklad až po výplate? Alebo si chcete jednoducho tovar pred zaplatením prezrieť, ale nechce sa Vám do kamennej predajne? U nás to nie je žiadny problém. Pri nákupe tovaru do celkovej hodnoty 300 € máte možnosť odložiť si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupnom košíku zvoliť možnosť „Zaplatím o 30 dní bez navýšenia (Ahoj)“. Ako bonus nezaplatíte ani euro navyše.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Kryt pružín na trampolínu 430 cm je náhradný ochranný kryt pružín trampolíny, ktorý predovšetkým zabraňuje škaredým a bolestivým úrazom pri pohybe na trampolíne. Vhodným a nenahraditeľným sa kryt pružín na trampolínu 430 cm stáva v prípade, že dôjde k poškodeniu alebo pretrhnutiu Vášho pôvodného krytu pružín.


Technický popis:

  • UV ochranný o kvalite 500g / cm2
  • špeciálna povrchová úprava
  • zvýšená odolnosť
  • rozmery: 430 cm, šírka 25 cm

 

Recenzie

Hodnotenie: 3

60%

zákazníkov odporúča

1

hodnotení používateľov


PP
PP

pepa

Hodnotené: 21. 10. 2015

Produkt zakúpený na inSPORTline.cz

Originální kryt jako náhradní díl za cca 4000 Kč je snad výsměch, to je cena skoro jako celá nová kompletní trampolína a vydržel asi čtyři roky(jaro-podzim, na zimu trampolínu schovávám), tyto náhradní vydrží tak 2-3 roky, ale jsou asi jen za 1000 Kč. Ať si na to každý udělá vlastní názor

cena

minulý kryt mnoho nevydržel...

Stráženie dostupnosti produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke