Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Aminokyseliny Nutrend BCAA Compressed Caps 120 kapsúl

Esenciálne vetvené aminokyseliny vo forme dobre rozpustných kapsúl, efektívna využiteľnosť organizmom. viac


16,90 €
10,83 € / 100 g

s DPH

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Záruka 2 roky

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

  • Chceli by ste si zaobstarať niečo, po čom túžite, ale zaplatiť napríklad až po výplate? Alebo si chcete jednoducho tovar pred zaplatením prezrieť, ale nechce sa Vám do kamennej predajne? U nás to nie je žiadny problém. Pri nákupe tovaru do celkovej hodnoty 300 € máte možnosť odložiť si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupnom košíku zvoliť možnosť „Zaplatím o 30 dní bez navýšenia (Ahoj)“. Ako bonus nezaplatíte ani euro navyše.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Esenciálne vetvené aminokyseliny Nutrend BCAA Compressed Caps sú pripravené vo forme dobre rozpustných kapsúl. Pohodlné a elegantné balenie zároveň ponúka vysokú dávku 120 kapslí BCAA v jednotlivých kapsulách. BCAA Compressed Caps je určený pre intenzívne trénujúcich športovcov.


Technický popis:

  • pomer BCAA 2:1:1
  • ľahko vstrebateľný obal kapsule
  • efektívna využiteľnosť organizmom

Odporúčané dávkovanie: užite 3 kapsule 30 minút pred záťažou, 3 kapsule ihneď po záťaži. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Použitie: podľa odporúčaného dávkovania prehltnite kapsule a zapite dostatočným množstvom vody. Nie sú vhodné alkoholické a mliečne nápoje. Kapsulu nehryzte!

Upozornenie: Doplnok stravy, vhodný najmä pre športovcov.

Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Zloženie: L-leucín, L-izoleucín, L-valín, želatínová kapsula (želatína, farbivo oxid titaničitý), plnidlo stearan horečnatý, protihrudkujúca látka oxid kremičitý.

Nutričné hodnoty:

  100 g 6 kapsúl
L-leucín 50 g 3 300 mg
L-izoleucín 25 g 1 650 mg
L-valín 25 g 1 650 mg
1 kapsula: 1300 mg
Hmotnosť obsahu balenia: 156 g

 
Stráženie dostupnosti produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke