Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Športová mikina W-TEC Gaciter NF-3154 AKCIA

Nastaviteľná kapucňa na šnúrky, zapínanie na zips, 2 predné vrecká, veľmi voľný strih, pútko na zavesenie, neónové farby. viac


Farba:  neon oranžová

Veľkosť:  XL

22,50 €

39,80 € s DPH

-43%

Ušetríte 17,30 €

Vaša vernostná zľava 0%

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Bojíte sa, že Vám nebude sedieť veľkosť oblečenia, prilby alebo korčúľ? Nemusíte. Informujte nás cez elektronický formulár a my na naše náklady zariadime zvoz tovaru k nám. Kuriér prepravnej spoločnosti od Vás prevezme zabalený tovar a my Vám zadarmo pošleme správnu veľkosť (výmenu veľkosti zdarma môžete využiť len raz). Túto službu je možné využiť do 30 dní od kúpy (v predvianočnom období až do 90 dní). Podmienkou je, aby bol vrátený tovar zabalený v originálnom obale, nesmie niesť známky použitia a tiež musí byť kompletný a nepoškodený. Služba sa vzťahuje na výmenu za rovnaký tovar a platí napríklad pre športové a moto oblečenie, cyklo a moto prilby, športové a moto topánky, kolieskové a zimné korčule a podobne. Tovar je zvyčajne označený ikonkou s textom "Výmena veľkosti zadarmo". Výmena veľkosti zadarmo nie je možná pri tovare značky Lazer. Viac v obchodných podmienkach.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (prilby a oblečenie) Vám poskytujeme rozšírenú záruku v dĺžke trvania troch rokov. Pevne veríme, že Vás náš výrobok nesklame, a preto si dovoľujeme dať Vám luxus jedného roka naviac pre možnú skrytú vadu materiálu. Táto záruka sa nedotýka životnosti výrobku alebo jeho častí, ktorá súvisí s bežným opotrebovaním, spôsobom používania a starostlivosti.

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

  • Chceli by ste si zaobstarať niečo, po čom túžite, ale zaplatiť napríklad až po výplate? Alebo si chcete jednoducho tovar pred zaplatením prezrieť, ale nechce sa Vám do kamennej predajne? U nás to nie je žiadny problém. Pri nákupe tovaru do celkovej hodnoty 300 € máte možnosť odložiť si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupnom košíku zvoliť možnosť „Zaplatím o 30 dní bez navýšenia (Ahoj)“. Ako bonus nezaplatíte ani euro navyše.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Športová mikina W-TEC Gaciter NF-3154 je štýlovým voľnočasovým, športovým a lifestylovým oblečením vyrobeným z príjemného fleecového polyesteru. Zaisťuje tak pohodlné nosenie a tepelný komfort. Mikina je vybavená s dvoma vreckami na bruchu a v prednej časti je potom vybavená celorozopínacím zipsom. V neposlednom rade disponuje kapucňou, ktorú možno veľkostne upraviť pomocou šnúrok. Čo nie je u mikín úplným pravidlom, je možnosť ju zavesiť - tak ako klasickú bundu. Športová mikina W-TEC Gaciter NF-3154 je však práve vybavená aj praktickým pútkom. V žiarivých farbách orange a fluo green navyše budete perfektne viditeľní a jednoducho neprehliadnuteľní!


Technický popis:

  • nastaviteľná kapucňa na šnúrky
  • zapínanie na zips
  • 2 predné vrecká
  • veľmi voľný strih
  • pútko na zavesenie
  • logo W-TEC na hrudi
  • materiál: fleece polyester
  • vhodná pre voľnočasové i športové aktivity


Veľkostná tabuľka (rozmery mikiny):

  Obvod hrude (cm) Obvod pása (cm) Obvod bokov (cm) Šírka ramien (cm) Dĺžka rukáva (cm) Celková dĺžka (cm)
S 108 100 100 49 59 63
M 114 106 106 51 61 65
L 120 113 113 53 63 67
XL 126 120 120 56 66 70
XXL 133 127 127 59 69 73
3XL 140 134 134 62 72 76

 

Recenzie

Hodnotenie: 4.7

94%

zákazníkov odporúča

6

hodnotení používateľov


OZ
OZ

Overený zákazník

Hodnotené: 12. 2. 2018

Produkt zakúpený na inSPORTline.sk

číslo M o niečo väčšie, vymenila som za S

Alternatívy

Stráženie dostupnosti produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke