Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Dámske športové nohavice BAS BLACK Aurora

Nepriehľadné, materiál s funkčnými vlastnosťami, široká guma, viazanie v páse, praktické vrecká, perfektne formujú postavu a zdôraznia Váš zadoček. viac


Veľkosť:  L

26,20 €

s DPH

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Bojíte sa, že Vám nebude sedieť veľkosť oblečenia, prilby alebo korčúľ? Nemusíte. Informujte nás cez elektronický formulár a my na naše náklady zariadime zvoz tovaru k nám. Kuriér prepravnej spoločnosti od Vás prevezme zabalený tovar a my Vám zadarmo pošleme správnu veľkosť (výmenu veľkosti zdarma môžete využiť len raz). Túto službu je možné využiť do 30 dní od kúpy (v predvianočnom období až do 90 dní). Podmienkou je, aby bol vrátený tovar zabalený v originálnom obale, nesmie niesť známky použitia a tiež musí byť kompletný a nepoškodený. Služba sa vzťahuje na výmenu za rovnaký tovar a platí napríklad pre športové a moto oblečenie, cyklo a moto prilby, športové a moto topánky, kolieskové a zimné korčule a podobne. Tovar je zvyčajne označený ikonkou s textom "Výmena veľkosti zadarmo". Výmena veľkosti zadarmo nie je možná pri tovare značky Lazer. Viac v obchodných podmienkach.

  • Záruka 2 roky

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

  • Chceli by ste si zaobstarať niečo, po čom túžite, ale zaplatiť napríklad až po výplate? Alebo si chcete jednoducho tovar pred zaplatením prezrieť, ale nechce sa Vám do kamennej predajne? U nás to nie je žiadny problém. Pri nákupe tovaru do celkovej hodnoty 300 € máte možnosť odložiť si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupnom košíku zvoliť možnosť „Zaplatím o 30 dní bez navýšenia (Ahoj)“. Ako bonus nezaplatíte ani euro navyše.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Dámske športové nohavice BAS BLACK Aurora sú úplne nepriehľadné a elastické dlhé legíny s vreckami. Použitý materiál s funkčnými vlastnosťami ponúka priedušnosť a odstraňuje prebytočnú vlhkosť od tela. V páse sa nachádza široká guma s mäkkým a pohodlným čalúnením. Spodná časť u lýtok je stiahnutá do elastickej manžety. Dámske športové nohavice BAS BLACK Aurora perfektne formujú postavu a krásne zdôraznia Váš zadoček.

Použitý materiál ARCHROMA pochádza od renomovaných výrobcov zdravšieho textilu Oeko-Tex, ktorý je úplne bez chemikálií. Starostlivo vybraný materiál udržuje optimálnu telesnú teplotu, minimalizuje tvorbu potu a garantuje maximálnu slobodu pohybu. Vzhľadom k uvedeným vlastnostiam sú dámske športové nohavice BAS BLACK Aurora vhodné na všetky druhy športových aktivít vrátane jógy.


Technický popis:

  • nepriehľadné
  • elastické
  • funkčný materiál
  • priedušné
  • odvádzajú vlhkosť od tela
  • široká guma v páse
  • viazanie v páse
  • skvele formujú zadoček
  • strih zdôrazní Váš zadoček
  • lýtka stiahnuté do elastických manžiet
  • materiál: 85% polyester, 15% spandex

Veľkosť

S

M

L

XL

XXL

Hmotnosť (kg)  

49 - 67

57 - 75

65 - 83

83 - 110

110 +

Výška (cm)

152 - 170

158 - 176

164 - 182

170 - 188

188 +

Obvod pásu (cm)

62 - 70

70 - 78

78 - 96

96 - 104

104 +

Obvod bokov (cm)

90 - 98

98 - 106

106 - 114

114 - 122

122 +


 

Recenzie

Hodnotenie: 5

100%

zákazníkov odporúča

1

hodnotení používateľov


OZ
OZ

Overený zákazník

Hodnotené: 27. 5. 2020

Produkt zakúpený na inSPORTline.cz

Doporucuji. Ja urcite kalhoty vyuziji na kolo, aerobic i chuzi. Vypadaji tak pekne ze se nebojim vzit je i do mesta. Zda se ze ani vyssi teploty nebudou problem.

Prijemny a kvalitni material

Pekne sedi

Lichoti postave

Dobre se nosi

Odpovida velikostni tabulce

Mohly byt snad u kolen trochu sirsi aby vyniklo vice zuzeni dole, ale nevado

Alternatívy

Stráženie dostupnosti produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke