Japonský nôž Santoku Wüsthof z radu Gourmet má nekovanú čepeľ o dĺžke 17 cm, s ktorou ľahko nakrájate mäso, ryby aj zeleninu. Ergonomická trojito nitovaná rukoväť s hranami poskytuje perfektnú spätnú väzbu aj pri ťažšej práci. Široké ostrie umožňuje ľahko nabrať a premiestniť nakrájané potraviny.
- Nekovaná čepeľ o dĺžke 17 cm
- Nerezová oceľ s tvrdosťou 56 ° Rockwella
- Optimálne vyváženie pre ľahké krájanie
- Ergonomická rukoväť s tromi nitmi
- Obľúbená séria nožov Gourmet
Japonské kuchynské nože Wüsthof
Kuchynské nože Wüsthof vznikajú už viac ako 200 rokov v nemeckom Sollingene, ktorý sa poprávu prezýva Mesto čepelí. Unikátna séria nožov Gourmet predstavuje nekované nože s laserom rezanou čepeľou vytvrdenou na 56 ° Rockwella. Pri správnej starostlivosti a pravidelnom brúsení vám budú japonské nože Wüsthof v kuchyni slúžiť dlhé roky.
Japonské nože Santoku
Kedykoľvek potrebujete naporciovať mäso, nakrájať zeleninu alebo nasekať bylinky, oceníte tradičný japonský nôž Santoku. Univerzálny nôž so širokou čepeľou, dokonale hladkou reznou hranou a masívnou chrbticou sa hodí najmä na prípravu ázijských, ale aj európskych pokrmov. Niektoré japonské nože majú výbrusy po stranách čepele, ktoré znižujú priľnavosť krájaných potravín a zabraňujú tak ich prichyteniu na ostrie noža.