MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Bedmintonová raketa WISH TI Smash 999

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Bedmintonová raketa WISH TI Smash 999 - Základné informácie

Bedmintonová raketa WISH TI Smash 999 ponúka skvelé útočné vlastnosti a mimoriadne atraktívny matný dizajn. Vďaka použitiu moderných technológií má raketa vynikajúce herné vlastnosti, ktoré ocenia predovšetkým pokročilí hráči.

Raketa je určená pre pokročilých hráčov vyznávajúcich útočný herný štýl, razantné smeče a tvrdé údery. Vďaka tuhému shaftu (2/5) a vyváženie skôr do ruky (4/5) je veľmi presná v útoku a zároveň aj dobre ovládateľná v technických úderoch. Nízka váha (89g) Vám umožní vynikajúcu ovládateľnosť a kontrolu úderu. Výplet WBS 900 ponúka skvelú odolnosť a zároveň maximálnu silu a repulziu. Je určená pre ofenzívnejších a silovejších hráčov. Raketa má kvalitný PU grip, s veľkosťou G3 a termoobal na celú raketu.

WISH je tradičná športová značka špecializujúca sa na výrobu bedmintonového vybavenie už od roku 1986. Vďaka neustálej práci na vývoji nových technológií prináša skvelé herné vlastnosti všetkých výrobkov. Preto si produkty vyberajú nielen súťažiaci, ale aj pokročilí a začínajúci hráči.

Technológia:

Titanium
Vďaka kombinácii High Modulus Carbon Graphite fibre a Titanium Mesh (jeden z najpevnejších kompozitových materiálov používaných tiež v leteckom priemysle) sa výrazne znižuje váha rakety a zároveň zvyšuje pevnosť celého rámu.

Power Box
Power box dizajn pomáha zvyšovať celkovú stabilitu rámu a znižovať jeho torznú tuhosť. Herné vlastnosti rakety sú tak výrazne lepšie a kontrola úderov jednoduchšia.

  Isodynamic
 Rakety s isodynamickým tvarom hlavy rakety majú o 32% väčší sweet spot než rakety so štandardným tvarom. Hráčom je tak umožnená dobrá kontrola úderu aj v prípade, že nezasiahne lopta v ideálnom mieste hlavy rakety - sweet spotu.

Technické dáta:
- materiál: High Modulus Graphite + Titanium
- technológia: Titanium, Power Box, Isodynamic
- tvar hlavy: izometrická
- tuhosť: tuhá 2/5
- vyváženie: skôr do ruky 4/5
- váha: 89 g
- dĺžka: 675 mm
- grip: G3, PU Grip
- výplet: WISH WBS 900 blue (0,70 mm), vyrobený v Japonsku
- odporúčané napätie výpletu: Main: 11,5-12,5 kg / Cross: 12,5-13,5 kg
- celoobal: áno



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.1 kg

Bedmintonová raketa WISH TI Smash 999 - Parametre

Hráči: Výplet:
Výplet:
Hmotnosť:
Hmotnosť:

Bedmintonová raketa WISH TI Smash 999 - Recenze (0)

Bedmintonová raketa WISH TI Smash 999 - Otázky a odpovede (0)