MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Bedmintonová raketa WISH Nano Force 1077

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Bedmintonová raketa WISH Nano Force 1077 - Základné informácie

Badmintonová raketa WISH Nano Force 1077 je najútočnejším modelom WISH pre sezónu 2018/2019. Vďaka použitiu moderných technológii má raketa vynikajúce herné vlastnosti, ktoré ocenia pokročilí aj závodní hráči.

Raketa je určená pre pokročilých a závodných hráčov vyznávajúcich útočný herný štýl, razantné smeče a tvrdé údery. Vďaka tuhému shaftu (2/5) a vaváženiu skôr do ruky (4/5) je veľmi presná v útoku a zároveň aj dobre ovládateľná v technických úderoch.

Výplet WBS 900 ponúka skvelú odolnosť a zároveň maximálnu silu a repulziu. Je určená pre ofenzívnejších, silnejších hráčov. Raketa je dodávaná vo veľkosti gripu G3, s kvalitným PU gripom a termoobalom na celú raketu.

WISH je tradičná športová značka, ktorá sa špecializuje na výrobu badmintonového vybavenia už od roku 1986. Vďaka neustálej práci na vývoji nových technológii prináša skvelé herné vlastnosti všetkých výrobkov. Preto si produkty vyberajú nielen závodní, ale tiež pokročilí a začínajúci hráči.

Technológia:

Nano technology
Kombinácia Nano materiálu a živice nezvyšuje iba odolnosť a flexibilitu rámu, ale tiež výrazne zlepšuje herné vlastnosti rakety.

Aerodynamic
S využitím princípov aerodynamiky majú osemuholníkové a šesčuholníkové tvary rámu výrazne menší odpor vzduchu ako štandardné tvary rámu. Preto je manipulácia s raketou o dosť jednodukšia a rýchlejšia!

Isodynamic
Rakety s isodynamickým tvarom hlavy rakety majú o 32% väčší sweet spot než rakety so štandardným tvarom. Hráčom je umožnená dobrá kontrola úderov aj v prípade, že nezasiahnú loptičku v ideálnom mieste hlavy rakety – sweet spotu.

Technické dáta:
- materiál: 40T Hot Melt Graphite + Nano Carbon


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.1 kg

Bedmintonová raketa WISH Nano Force 1077 - Parametre

Hráči: Výplet:
Výplet:
Hmotnosť:
Hmotnosť:

Bedmintonová raketa WISH Nano Force 1077 - Recenze (0)

Bedmintonová raketa WISH Nano Force 1077 - Otázky a odpovede (0)