MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Kompresní bandáž na koleno OPROtec - M

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Kompresní bandáž na koleno OPROtec - M - Základné informácie

Hľadáte pohodlnú podporu kolien pre artritídu? Alebo ste len nedávno začali cítiť bolesť kolena vnútri kľbu a chcete s tým niečo urobiť? Či už sú vaše potreby akékoľvek, OPROtec bandáž na koleno vám určite poskytne úľavu, ktorú potrebujete.

K čomu bandáž slúži?
OPROtec bandáž na kolená je perfektný podpora kolien pre artritídu, pri športovom zranení a iné príčiny bolestí kolien. Bezproblémová konštrukcia, navrhnutá pre tepelnú kompresiu a lepší výkon svalov, zaisťuje dlhodobé pohodlie pri zachovaní celého rozsahu pohybu. Či už sa teda chránite pred vznikom zranenia, alebo chcete uľaviť od bolesti svalov, môžete sa pomocou tejto bandáže ochrániť na každom kroku.

Komu je bandáž určená?
Kolenný bandáž je navrhnutá tak, aby poskytovala úľavu každému, kto trpí bolesťami kolien vnútri kľbov, alebo svalov. Bandáž vyvíja na koleno mierny tlak, aby vám poskytlo úľavu a podporu, ktorú potrebujete počas každodenného pohybu. A vďaka veľmi nízkej váhe môžete bandáž pohodlne nosiť po celý deň. Ide tiež o ideálny kolenné oporu pri artritíde.

Bandáže na kolená sú vhodné pre každodenné použitie a tiež pri rôznych aktivitách, ako je chôdza a beh. Môžete ich tiež použiť na zlepšenie stability kolena po mediálnom (vnútorným) alebo bočným (vonkajším) poranenie kolenného kľbu, ako aj na zabezpečenie stability a podpory po operácii kolena a na zmiernenie bolesti spôsobenej osteoartrózou kolena.

Odpútajte sa od bolesti kolien a získajte úľavu, ktorú potrebujete s OPROtec bandážou na kolená.

Technické dáta:
- veľkosť: M



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.2 kg

Kompresní bandáž na koleno OPROtec - M - Parametre

Typ: Pevnost: Veľkosť:
Veľkosť:

Kompresní bandáž na koleno OPROtec - M - Recenze (0)

Kompresní bandáž na koleno OPROtec - M - Otázky a odpovede (0)