MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Bandáž na zápästie OPROtec - S/M

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Bandáž na zápästie OPROtec - S/M - Základné informácie

Obmedzuje Vás bolesť zápästia od špičkového výkonu? Potrebujete bandáž zápästia pre cvičenie v telocvični či pre iné športové aktivity? Alebo snáď potrebujete bandáž zápästia pri vzpieraní, ktorá vám pomôže udržiavať dobrý výkon v každom opakovaní? Či už sú vaše potreby akékoľvek, naše bandáž vám určite pomôže.

K čomu bandáž slúži?
OPROtec bandáž zápästia je ideálny pre úľavu, ochranu a väčšiu stabilitu. Plne nastaviteľný pásik obopína zápästia a ponúka tepelnú kompresiu presne tam, kde ju potrebujete. Bandáž je pohodlná a veľmi ľahká, podporuje plný rozsah pohybu. Čoskoro zabudnete, že ju vôbec nosíte.

Komu je bandáž určená?
Bandáž je vhodná pre cvičenie v telocvični a pre ďalšie športy. Či už sa zúčastňujete týždenných lekcií jogy, alebo hráte futbal niekoľkokrát týždenne, určite môžete ťažiť z účinkov tepelnej kompresie. Veľkosť je nastaviteľná, možno ju prispôsobiť vašim konkrétnym potrebám a je ideálny ako pre aktívnu ochranu, tak pre regeneráciu po tréningu.

Tiež zaisťuje vynikajúcu podporu zápästia pri vzpieraní, všetko od drepov až po mŕtve ťahy. Stačí pripútať pások a okamžite si všimnete pridanej stability, ktorú ponúka. Bandáž zápästia poskytuje podporu nestabilným zápästím a pomáha zmierňovať príznaky artritických zápästí. Bandáž môže byť tiež použitá k zníženiu napätia spôsobeného opakovanými alebo nadmernými pohyby, najmä pri športových alebo pracovných činnostiach.

Užívajte si podporu, úľavu a ochranu zápästia pomocou bandáže OPROtec.

Technické dáta:
- veľkosť: S / M



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.2 kg

Bandáž na zápästie OPROtec - S/M - Parametre

Bandáž na zápästie OPROtec - S/M - Recenze (0)

Bandáž na zápästie OPROtec - S/M - Otázky a odpovede (0)