Zorro: The Chronicles Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Zorro: The Chronicles - PC DVDZorro: The Chronicles - PS4Zorro: The Chronicles - PS5Zorro: The Chronicles - XBOX ONEZorro: The Chronicles - NSW
34,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 445373
NACONEN dabing

Zorro: The Chronicles [Xbox Series X|S]

Dobrodružstvo čaká!

Zorro The Chronicles je napínavá a vtipná akčná hra, ktorá obsahuje bojové a prieskumné misie inšpirované rovnomenným televíznym seriálom. V tomto epickom dobrodružstve sa môžete tešiť na svet úspešného animovaného seriálu Zorro The Chronicles. Chráňte zraniteľných a nevinných ľudí pred zlým generálom a jeho armádou. Nastolte spravodlivosť v španielskej Kalifornii 19. storočia.

O hre


Zahrajte si na skutočného hrdinu a bojujte za spravodlivosť.
Môžete hrať za Zorra alebo jeho sestru Ines. Zvyšujte úroveň zručností svojich hrdinov odomykaním nových pohybov.

Staňte sa majstrami v boji s mečom!
Vyveďte protivníkov z rovnováhy svojimi šermiarskymi schopnosťami, odzbrojte ich švihnutím bičom alebo mečom a predvádzajte veľkolepé kúsky! Vyhýbajte sa ich útokom pomocou akrobacie a neuveriteľných reflexov. A na záver samozrejme nesmie chýbať ociachování písmenom „Z“ špičkou meča!

Rozhodujte sa správne!
Preplávajte 18 úrovňami a zvoľte prístup podľa situácie a nepriateľov. Buďte mazaní, prekvapujte svojich protivníkov, plážte sa nenápadne okolo nich a objavujte okolie, alebo sa s nimi stretnite v akčných súbojoch s mečom.

Pestré postavy
Stretnite sa s celým radom významných postáv z animovaného seriálu Zorro The Chronicles. Časť z nich sa vám postaví do cesty ako hroziví protivníci a iní sa zase v boji za spravodlivosť postavia na vašu stranu.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách