WWI Verdun: Western Front Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA WWI Verdun: Western Front - PS4
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 434054
MindscapeEN dabing

WWI Verdun: Western Front [PS5]

Verdun je prvá multiplayerová FPS sada v realistickom prostredí prvej svetovej vojny. Nemilosrdná zákopová vojna ponúka jedinečný zážitok z bojiska a ponorí vás a vašu skupinu do intenzívnych bitiek útoku a obrany.

Hra ponúka 5 rôznych herných režimov s mnohými historicky presnými funkciami, ako sú realistické zbrane z 1. svetovej vojny, autentické uniformy, hrozné krvavé hry a mapy založené na skutočných bojiskách Francúzska a Belgicka. Dynamický herný režim Frontlines ponúka 64 hráčov, ktorí sa striedajú, aby prešli cez vrchol a pokúsili sa zachytiť protiľahlú líniu zákopu.

Hra sa odohráva na západnom fronte v rokoch 1914 až 1918, v jednom z najkrvavejších konfliktov vo svetovej histórii. Vývojári sa inšpirovali neslávne známou bitkou o Verdun v roku 1916

  • Vychutnajte si hranie prvej svetovej vojny: presné zbrane s realistickou fyzikou strely, ovládanie zbraní založených na schopnostiach, jedovatý plyn s daustrofóbnym zážitkom z plynovej masky, hrozné krvavé efekty a divoké delostrelecké paľby.
  • Taktické FPS: 15 odlišných typov jednotiek reprezentujúcich vojakov z viac ako 5 krajín, z ktorých každý má odlišné zbrane a vybavenie.
  • Skutočná zákopová vojna: Dynamická frontová línia v reálnom čase s hrateľnosťou založenou na útoku a protiútoku.
  • Autentické prostredie 1. svetovej vojny: Typická hudba a štýl z 1. svetovej vojny, historické bojiská predstavujúce kľúčové divadlá na západnom fronte.
  • Náročné herné režimy: tímová frontová línia, taktické vyhladzovanie, šikovnosť Rifle Deathmatch a neúprosná obrana tímu




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách