WWI Tannenberg: Eastern Front Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA WWI Tannenberg: Eastern Front - PS4
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 434055
MindscapeEN dabing

WWI Tannenberg: Eastern Front [PS5]

Vojna medzi Ruskou ríšou a centrálnymi mocnosťami.

Tannenberg oživuje obrovské bitky na východnom fronte v 1. svetovej vojne so 64 hráčmi bojujúcimi o kontrolu nad kľúčovými sektormi bojiska, z ktorých každý ponúka výraznú strategickú výhodu. Vojna medzi Ruskou ríšou, Nemeckom a ich spojencami ponúka nový zážitok pre strelcov z pohľadu prvej osoby a milovníkov histórie. Tannenberg ponúka niekoľko herných režimov - vrátane vzrušujúceho herného režimu Maneuver, ktorý odráža povahu vojny na východnom fronte, pretože 64 hráčov bojuje na veľkých mapách, kde sa ciele a bojové línie stále menia. Prežite smrteľné bitky spoluprácou so svojim štvorčlenným tímom a využitím svojich výrazných schopností. K dispozícii je množstvo historických podrobností vrátane realistických zbraní z 1. svetovej vojny, autentických uniforiem, strašnej krvi a máp založených na skutočnom bojisku.

Je to totálna vojna na východnom fronte! Od delostreleckých bariér a jedovatého plynu až po smrtiaci ťažký guľomet a tvrdú pušku je veľa zbraní, ktoré je potrebné ovládať. Bojisko je nebezpečným miestom - vystreľte, majte oči otvorené a buďte pripravení kedykoľvek sa pustiť do divokého boja zblízka. Táto historická hra sa odohráva naprieč jazerami, lesmi, horami a zasneženými pláňami východného frontu - bola inšpirovaná bitkou pri Tannenbergu v roku 1914, jednou z najznámejších obkľučovacích bitiek v histórii. Hráči budú môcť ovládať rad autenticky modelovaných zariadení, ktoré na ihrisko priniesli ruské jednotky Frontovik a Cossack, renomovaní lotyšskí strelci alebo rumunská pechota. Prípadne sa môžu pripojiť k centrálnym mocnostiam a slúžiť v rakúsko-uhorskom K.u.K. jednotka s nemeckou pechotou alebo v bulharskej puškovej sekcii.

Herná séria 1. svetovej vojny v súčasnosti zahŕňa Tannenberg a Verdun (odohráva sa na západnom fronte). Títo autentickí strelci z 1. svetovej vojny umožňujú hráčom vybrať si z radu jednotiek z celej vojny, ktoré bojujú o kontrolu nad neustále sa meniacimi frontovými líniami.

  • Autentická atmosféra 1. svetovej vojny; presnosť vo všetkom, od máp a zbraní až po uniformy.
  • Taktické FPS založené na jednotkách; hrať môžete ako ruské, rumunské, lotyšské, rakúsko-uhorské, nemecké a bulharské jednotky
  • Sedem jednotiek, 50 a viac zbraní, deväť veľkých máp, ktoré hráčom poskytujú taktickú slobodu.
  • Rozsiahle krajiny; veľké mapy, z ktorých každá obsahuje varianty počasia od snehu po letné slnko.
  • Režim hry Manévr pre 64 hráčov; zachytiť strategické sektory vo veľkých bitkách pohybu.
  • Nikdy nebojuj sám; tímová hrateľnosť a AI roboti pre manéver, aby ste sa mohli kedykoľvek pripojiť k epickým bitkám.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách