Wonder Boy Collection Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Wonder Boy Collection - NSW
39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 445502
ININEN dabing

Wonder Boy Collection [PS4]

Počas 80. a 90. rokov 20. storočia dobrodružstvá Wonder Boy potešili hráčov rôznych generácií a vďaka ich oslnivej zmesi energickej plošinovky a akčných RPG si vybudovali obrovské množstvo fanúšikov po celom svete. Od svojho prvého spustenia sa Wonder Boy dočkal mnohých pokračovaní a remakov pôvodnej hry. Avšak hry Wonder Boy zaznamenali na Západe veľmi obmedzené vydanie na modernom hernom hardvéri – až doteraz! Aby sme oslávili dedičstvo tejto ikonickej hernej série, vytvárame starostlivo zostavenú kolekciu základných titulov série Wonder Boy, presne portovaných na dnešné domáce konzoly a zahŕňajúcich rozšírené funkcie!

Wonder Boy Collection je kolekcia 4 hier

WONDER BOY (1986)
Pomôžte chlapcovi zachrániť jeho priateľku Tinu, ktorú zajal zlý kráľ. Opatrne ho sprevádzajte rôznymi oblasťami a bojujte s prešibanými nepriateľmi, ktorí na vás čakajú na vašej výprave. Používajte rôzne predmety, ktoré chlapcovi pomôžu v jeho dobrodružstve. Postavte sa zlému kráľovi v rôznych bitkách, aby ste dosiahli svoj cieľ a zachránili Tinu!

WONDER BOY IN MONSTER LAND
Roky po dobrodružstvách Wonder Boy bol krásny pokoj v krajine zázrakov opäť zničený inváziou draka s jeho zlými príšerami, ktorý premenil Wonder Land na krajinu monštier . Pomôžte knihe bojovať s monštrami, poraziť draka a obnoviť mier pre krajinu a jej ľudí. Na svojej ceste môžete zbierať vybavenie a magické kúzla, ktoré vám pomôžu vo vašich bitkách. Ale pozor – každé kolo má časový limit, takže musíte byť rýchli!

WONDER BOY IN MONSTER WORLD
Veďte mladého dobrodružného Shiona a pomôžte mu na jeho ceste poraziť zlého BioMeka a jeho armádu príšer, ktoré ohrozujú krajinu. Shion však nie je sám! V sprievode 4 duchov Priscilly, Hotty, Shaba a Lotty skúma rôzne regióny Krajiny príšer. Zbierajte peniaze, zbrane, brnenia a kúzla, aby ste boli silnejší a porazili zlo!

MONSTER WORLD IV
Mladé dievča menom Asha sa vydáva na svoju misiu zachrániť štyroch duchov, ktorých zajali zlí čarodejníci. S pomocou Ashinho verného spoločníka Pepelogoo prekonajú každú prekážku a prebojujú sa cez rôznych nepriateľov!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách