Wolfenstein: The Old Blood Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Wolfenstein: The Old Blood - PC DVDWolfenstein: The Old Blood - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
12,99 €
Cena bez DPH: 10,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 300789
BethesdaEN dabing

Wolfenstein: The Old Blood [PS4]

Wolfenstein: The Old Blood je samostatne hrateľné rozšírenie k úspešnej FPS Wolfenstein: The New Order. Dobrodružstvo, ktoré sa klenie cez osem kapitol a dva prepojené príbehy, ponúka napínavú akciu, dokonalý príbeh a intenzívny boj z pohľadu prvej osoby. Vyzbrojte sa ako vojnový hrdina B.J. Blazkowicz novými zbraňami, ako sú nová útočná puška, alebo granáty strieľajúca pištoľ Kampfpistole a pokúste sa prekaziť postupujúcu nacistickú vojnovú mašinériu.

Píše sa rok 1946 a nacisti sú kúsok od víťazstva v 2. svetovej vojny. V snahe zvrátiť vývoj v prospech spojencov sa musí B.J. Blazkowicz vydať na výpravnú, dvojdielnu misiu hlboko do Bavorska. V prvej časti s názvom Rudi Jäger and the Den of Wolves sa B.J. Blazkowicz prebije do hradu Wolfenstein v snahe ukradnúť súradnice k úkrytu Generála Deathsheada a ocitá sa zoči-voči šialenému väzenskému dozorcovi. V druhej časti príbehu s názvom The Dark Secrets of Helga Von Schabbs dovedie pátranie po súradniciach nášho hrdinu do mesta Wulfburg, kde posadnutý nacistický archeológ exhumuje tajomné artefakty, ktoré hrozia rozpútať temnú a starobylú silu.



  • Intenzívny FPS zážitok vďaka úplne novým, nacististami inšpirovaným zbraniam, ako sú nová útočná puška, brokovnica a granáty strieľajúca Kampfpistole. Zvýšte svoj potenciál s novými vylepšeniami pre rýchlu a výbušnú akciu a drsné tiché likvidácie nepriateľov.
  • Preskúmajte dych berúce lokality predstavujúce vidiecke nemecké usadlosti, rozľahlé údolia s lanovkami a mostmi, strašidelné katakomby a kultový hrad Wolfenstein. Vďaka novej schopnosti obojručne používať kovové rúrky môžete teraz prekonávať aj múry.
  • Bojujte proti novému obsadeniu nepriateľov vrátane légií mohutných nových super vojakov, elitných úderných jednotiek, bezpilotných strojov a tých najtemnejších a najdesivejších nacistických výtvorov.




  • Wolfenstein: The Old Blood - PS4 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 1 hodnotení.
    100%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    1 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    5,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách