Wolfenstein (Alternative History Pack) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Wolfenstein (Alternative History Pack) - XBOX ONE
29,99 €
22,99 €
Cena bez DPH: 19,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 412420
BethesdaEN dabing

Wolfenstein (Alternative History Pack) [PS4]

The Wolfenstein Alt History kolekcia vezme hráčov na epické dobrodružstvo cez desivú alternatívnu históriu kde nacisti dosiahli celosvetovú nadvládu. Strielajte, bodajte a vyčistite si cestu cez nacistické rady v štyroch uznávaných hrách v sérii Wolfenstein – Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The old Blood, Wolfenstein II: The new Collossus a Wolfenstein: Youngblood.

Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New Order opäť oživuje sériu, ktorá založila žáner FPS hier. Je rok 1960 a Nacisti vyhrali 2. Svetovú vojnu. Vojnový hrdina B. J. Blazkowicz musí začať nesplniteľnú protiofenzívu proti monstróznemu Nacistickému režimu, ktorý ovládol planétu. Tešiť sa tak môžete na intenzívny filmový zážitok, rendrovaný v neuveriteľných detailoch s id Software id Tech 5 enginom.

Wolfenstein Vás pošle na misiu naprieč Európou, kde máte za úlohu zneškodniť nacistické vojnové zariadenie. Infiltrujte najťažšie zabezpečené organizácie, bojujte proti hi-tech nacistickým légiám a prevezmite kontrolu nad superzbraňami, ktoré si podrobili celý svet... a nie len ten.



  • Intenzívny boj z pohľadu prvej osoby, kde budete bojovať proti obrovským nacistickým robotom, nadľudským supervojakom a elitným pešiakom - všetko rendrované v úchvatnej grafickej kvalite vďaka id Tech 5 enginu.
  • Originálne Wolfenstein dych berúce herné elementy, ktoré zahŕňajú horské auto naháňačky, podvodné skúmanie, hráčom ovládané nacistické bojové zariadenia a mnoho ďalšieho - všetko skombinované tak, aby hra ponúkla vzrušujúcu a dobrodružnú akčnú hrateľnosť.
  • Arzenál ultra pokročilých nacistických technológií - prelomte ochrany tajných výskumných staníc a super strážených muničných skladov, aby ste mohli vylepšiť svoj deštrukčný arzenál.
  • Dobrodružné auto naháňačky, zamerané na extra vzrušujúci herný zážitok, ktoré prinášajú nový pohľad na hru.

    Wolfenstein 2: The New Colossus
    Wolfenstein 2: The New Colossus je veľmi očakávané pokračovanie uznávanej strieľačky z prvej osoby, Wolfenstein: New Order ,vyvinutá oceneným štúdiom MachineGames. Vzrušujúce dobrodružstvo, ktoré posiela hráčov do Ameriky ovládanej nacistami na misiu naverbovať najodvážnejších vodcov odporu. Bojujte s nacistami v ikonických lokalitách, ako napríklad mestečko Roswell, Nové Mexiko, New Orleans a povojnový Manhattan. Vybavte sa arzenálom zbraní a použite nové schopnosti, aby ste si prerazili cestu légiami nacistických vojakov.

    Amerika, 1961. Váš atentát na nacistického generála bol krátkodobým víťazstvom. Ste BJ Blazkowicz, známy aj ako "Terror-Billy", člen odporu, pohroma nacistickej ríše a posledná nádej ľudstva k slobode. Len vy máte odvahu, zbrane a vynaliezavosť, aby ste vyvolali druhú americkú revolúciu.



  • Osloboďte Ameriku od nacistov
  • Zjednoťte sa so svojimi priateľmi a spoluhráčmi ako Anya, Caroline, Bombate, Set a ďalšími.
  • Ničivé zbrane a technika budúcnosti!
  • Upgradujte a duálne ovládajte svoje obľúbené zbrane!

    Wolfenstein: The Old Blood
    Wolfenstein: The Old Blood je samostatne hrateľné rozšírenie k úspešnej FPS Wolfenstein: The New Order. Dobrodružstvo, ktoré sa klenie cez osem kapitol a dva prepojené príbehy, ponúka napínavú akciu, dokonalý príbeh a intenzívny boj z pohľadu prvej osoby. Vyzbrojte sa ako vojnový hrdina B.J. Blazkowicz novými zbraňami, ako sú nová útočná puška, alebo granáty strieľajúca pištoľ Kampfpistole a pokúste sa prekaziť postupujúcu nacistickú vojnovú mašinériu.

    Píše sa rok 1946 a nacisti sú kúsok od víťazstva v 2. svetovej vojny. V snahe zvrátiť vývoj v prospech spojencov sa musí B.J. Blazkowicz vydať na výpravnú, dvojdielnu misiu hlboko do Bavorska. V prvej časti s názvom Rudi Jäger and the Den of Wolves sa B.J. Blazkowicz prebije do hradu Wolfenstein v snahe ukradnúť súradnice k úkrytu Generála Deathsheada a ocitá sa zoči-voči šialenému väzenskému dozorcovi. V druhej časti príbehu s názvom The Dark Secrets of Helga Von Schabbs dovedie pátranie po súradniciach nášho hrdinu do mesta Wulfburg, kde posadnutý nacistický archeológ exhumuje tajomné artefakty, ktoré hrozia rozpútať temnú a starobylú silu.



  • Intenzívny FPS zážitok vďaka úplne novým, nacististami inšpirovaným zbraniam, ako sú nová útočná puška, brokovnica a granáty strieľajúca Kampfpistole. Zvýšte svoj potenciál s novými vylepšeniami pre rýchlu a výbušnú akciu a drsné tiché likvidácie nepriateľov.
  • Preskúmajte dych berúce lokality predstavujúce vidiecke nemecké usadlosti, rozľahlé údolia s lanovkami a mostmi, strašidelné katakomby a kultový hrad Wolfenstein. Vďaka novej schopnosti obojručne používať kovové rúrky môžete teraz prekonávať aj múry.
  • Bojujte proti novému obsadeniu nepriateľov vrátane légií mohutných nových super vojakov, elitných úderných jednotiek, bezpilotných strojov a tých najtemnejších a najdesivejších nacistických výtvorov.

    Wolfenstein: Youngblood
    BJ Blaskowicz, hrdina druhej Americkej Revolúcie, je nezvestný. 19 rokov po udalostiach z Wolfenstein 2: The New Colossus, Bj zmizol po misii v nacistami okupovanom Paríži. Teraz, po rokoch tréningu a vedenia od ich v boji skúseného otca, BJove dvojičky Jess a Soph sú nútene k akcii. Spojte sa s novými postavami z bojovníkov za mier a vydajte sa proti znepokojujúcom vzhľade zvrátenej, alternatívnej reality Paríža v roku 1980.

    Spojte sily s kamarátom alebo AI spoločníkom v prvom modernom kooperačnom Wolfenstein dobrodružstve. Použite nové tímové manévre, zvýšte počet voltov s devastujúco silnou novou zbraňou Electrokraftwerk a ukážte sa s novými skinmi a emotami.

    Najlepšie roky, toto naozaj nie sú. Hra predstavuje trýznivý pohľad na ikonické pamiatky Paríža od pografitovaných ulíc po v koži odetých nacistov a celkom novým soundtrackom inšpirovaný heavy synth tónmi klasických akčných filmov.

    Noste najnovšie vylepšenú power armor technológiu a zbrane aby ste rozdupali nacistickú spodinu. Získavajte úrovne, preskúmavajte a spĺňajte misie ku odomkýnaniu nových schopností, nástavcov zbraní, vynálezov, kozmetických úprav a viac výstroje, ktorá doplňuje váš herný štýl.



    Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!


  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách