Time on Frog Island Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Time on Frog Island - PS4Time on Frog Island - PS5Time on Frog Island - NSW
39,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 445210
MergeEN dabing

Time on Frog Island [Xbox Series X|S]

Zoznámte sa s partiou priateľských postáv, riešte náročné hádanky, nájdite skryté poklady a ešte oveľa viac pri objavovaní tohto úžasného ostrovného dobrodružstva.

O hre

PRÍBEH
Hrozná búrka pustoší moria okolo vás a vrhá vaše mocné plavidlo do nebezpečných skál neďalekého ostrova. Prebúdzate sa a nachádzate svoju loď rozbitú na kúsky, stroskotanú na zvláštnom ostrove plnom... žiab? Pri objavovaní sveta Time on Frog Island sa stretnete s množstvom priateľských postáv, budete riešiť hlavolamy, nájdete skryté poklady a ešte oveľa viac.

HRANIE HRY

  • Objavujte vlastným tempom Vytvorte si vlastnú cestu v tomto ostrovnom pieskovisku, nikdy neviete, čo bude za ďalším rohom! Spoznajte miestnych žabkárov a pomôžte, kde môžete. Objavte nové predmety prostredníctvom rybolovu a farmárčenia a pripravte si jednoduché nápoje, ktoré zmenia spôsob, akým budete prechádzať ostrovom. Učte sa od žiab a otestujte svoje nové zručnosti na ostrove.

  • Obchodujte a opravte svoju loď Opýtajte sa na veci, ktoré potrebujete, ale majte na pamäti, že možno budete musieť urobiť láskavosť žabám, aby ste dostali to, čo chcete. Vyriešte zaujímavé hádanky, aby ste získali požadované položky. Snažte sa nenechať sa príliš odviesť od života na ostrove!

  • Experimentujte Bežte rýchlejšie, skáčte vyššie, klesajte pomalšie, všetko je možné, ak držíte správny predmet. Objavte rôzne spôsoby, ako dokončiť tieto kľúčové obchody. Každý predmet, ktorý zdvihnete, môže byť kľúčom k niečomu väčšiemu.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách