The Legend of Heroes: Trails to Azure (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Legend of Heroes: Trails to Azure (Deluxe Edition) - NSW
59,99 €
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 442310
NISEN dabing

The Legend of Heroes: Trails to Azure (Deluxe Edition) [PS4]

O hre

Po udalostiach Trails from Zero sa sekcia špeciálnej podpory ocitla s novými členmi a novými povinnosťami. Rastúce napätie v Crossbell spolu s tlakom dvoch susedných politických mocností však ohrozuje bezpečnosť ich domova, ako aj integritu ich tímu. Príbeh ctižiadostivého hrdinu Lloyda Banningsa pokračuje v Trails to Azure!
Len pár mesiacov po udalostiach z Trails from Zero sa nad Crossbellom usadil dočasný mier a Sekcia špeciálnej podpory sa vďaka svojim hrdinským činom ocitla v novoobjavenej sláve a postavení. Mier je však čoskoro narušený vzostupom viacerých organizácií s postrannými úmyslami. Rámcom tohto rastúceho napätia je rastúci tlak Erebonskej ríše a Kalvardskej republiky, pričom Crossbell je medzi nimi. Lloyd a jeho spojenci sa musia pripraviť na hrozby, ktoré sa pred nimi vynárajú. Netušia, že Crossbell sa čoskoro stane javiskom pre vrcholný konflikt, ktorý určí jej budúcnosť...

Kľúčové vlastnosti

  • Osud mestského štátu
    Prehrajte si finále oblúka Crossbell, kľúčového vlákna vo vesmíre Trails. Čo čaká Lloyda Banningsa a jeho nejednoznačnú skupinu spojencov?
  • Crossbell's Finest Forces
    Zažite nové bojové funkcie predstavené Trails to Azure, vrátane Burst, Back Attack a dokonca aj vlastného prispôsobiteľného auta. Zoznámte sa aj s niekoľkými známymi tvárami zo série Trails of Cold Steel!
  • Sila z minulosti
    Importujte uložené údaje z Trails z Zero pre iný zážitok z príbehu, vrátane dodatočných scén udalostí a úplne nových scén! Využite tiež svoje uložené údaje z Trails to Azure na bonusy v nadchádzajúcom vydaní Trails into Reverie!

Deluxe Edition obsahuje:

  • Hru The Legend of Heroes: Trails to Azure
  • Digitálny soundtrack „Songs of the City-State II“
  • Kniha Mini Art Book „Special Support Section Case Files“

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách