The Legend of Heroes: Trails into Reverie (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Legend of Heroes: Trails into Reverie (Deluxe Edition) - PS4The Legend of Heroes: Trails into Reverie (Deluxe Edition) - NSW
59,99 €
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 456404
NISEN dabing

The Legend of Heroes: Trails into Reverie (Deluxe Edition) [PS5]

O hre

Kde sa jedna stopa končí, druhá začína...

O prepletených osudoch troch postáv v Zemúrii sa rozhodne v tejto vrcholnej kapitole série The Legend of Heroes! Vydajte sa po stopách vojnového hrdinu Reana Schwarzera, osloboditeľa Lloyda Banningsa a maskovanej záhady „C“ a voľne prepínajte medzi každou z ich ciest pomocou systému Crossroads.

Lloyd Bannings, vodca špeciálnej podpornej sekcie policajného oddelenia Crossbell, sa ocitne v boji za slobodu svojho mesta po tom, čo oslavy nezávislosti Crossbell preruší náhle opätovné objavenie sa starej hrozby. Po udalostiach Veľkého súmraku sa erebonský hrdina Rean Schwarzer a jeho študenti vracajú k životu v areáli pobočky. Tento prchavý pokoj je však narušený objavením sa novej hrozby.

Keď sa bývalý generálny guvernér Crossbell náhle vráti a vznesie si nárok na mestský štát, štyri postavy vykonávajú tajnú misiu, aby vyšetrili jeho činy. Ich vodca je „C“, maskovaný jednotlivec, ktorý podľa všetkého používa rovnaké kódové meno ako vodca Frontu za oslobodenie Impéria. Ale s akým cieľom?


Kľúčové vlastnosti

  • Tri jedinečné cesty
    Zažite tri rôzne príbehové oblúky a kedykoľvek medzi nimi prepínajte pomocou systému Crossroads. Navyše objavte vedľajšie epizódy, aby ste naplno rozvinuli postavy a svet Zemurie.

  • Snívanie do reality
    Vstúpte do Koridoru True Reverie, ktorý vám umožní stretnúť a naverbovať nové postavy z celej Zemurie, vstúpiť do náhodne vygenerovaných kobiek, aby ste si otestovali svoju odvahu, a zahrať si množstvo mini hier.

  • Paragons of Combat
    Využite umenie, Brave Orders a prefíkané taktiky, aby ste zvíťazili v boji. Ovládnite nový systém United Front a využite silu celého svojho tímu, aby ste zdecimovali nepriateľov a zároveň posilnili seba.


Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra The Legend of Heroes: Trails into Reverie
  • Digitálny Soundtrack
  • Mini Art Book

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách