The Last of Us: Part 1 CZ PS5

Po dohraní odkúpime naspäť
69,99 €
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 446426
PlayStationCZ titulky
 
Chceš ušetriť 12 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 47,99 €

The Last of Us: Part 1 CZ [PS5]

Príbeh


Populácia bola zdecimovaná. Vláda Spojených štátov sa dávno zrútila. Dvadsať rokov po vypuknutí epidémie si príroda pomaly berie späť opustené mestá. Potulujúce sa bandy tých, ktorí prežili, sa navzájom zabíjajú pre jedlo, zbrane, alebo čokoľvek iné.
Joel, nemilostný preživší s takmer žiadnymi morálnymi zásadami, žije v jednej z posledných zostávajúcich zón karantény. Tieto stenami obohnané, drsné mesta sú pod kontrolou toho, čo zostalo z armády. Napriek prísnemu stannému právu pôsobí Joel na čiernom trhu mesta, pašujúc kontraband za tú správnu cenu.
Umierajúci priateľ požiada Joela, aby sa postaral o Ellie, štrnásťročné dievča s mimoriadnou odvahou. Čo začína ako jednoduchá práca sprevádzať Ellie do inej karanténnej zóny, sa čoskoro premení na dobrodružstvo, ktoré navždy zmení Joela i Ellie.
Na svojej ceste post-pandemickými Spojenými štátmi stretávajú Joel a Ellie rôzne frakcie preživších, z ktorých si každá našla jedinečný spôsob, ako sa vysporiadať s infikovanými ľuďmi, nedostatkom zásob a hrozbou ďalších preživších. Vo svojom úsilí sa musia Joel a Ellie naučiť dôverovať si navzájom a spolupracovať, aby dokázali prežiť realitu tohto nového sveta.
Hra The Last of Us je vo svojom jadre o pute, ktoré sa tvorí medzi Joelom a Ellie. Je to príbeh o láske, vernosti a vykúpení.


O hre

  • Verné reprodukovanie príbehu, nová hrateľnosť
    Vychutnajte si totálne prepracovanie pôvodného zážitku, ktorý je verne reprodukovaný, no zahŕňa modernizovanú hrateľnosť, vylepšené ovládanie a rozšírené možnosti dostupnosti. Navyše sa cíťte pohltení vylepšenými efektmi a vylepšeným prieskumom a bojom. The Last of Us™ Part I obsahuje kompletný príbeh The Last of Us pre jedného hráča (PS5) a slávnu prequelovú kapitolu Left Behind.

  • Buďte lovcom aj loveným
    Staňte sa lovcom i loveným v brutálnom post-pandemickom svete. Hrajte ako Joel, nemilosrdný preživší a Ellie, statočné mladé dospievajúce dievča, ktorí spolupracujú, aby dokázali prežiť nebezpečnú výpravu naprieč post-pandemickými Spojenými štátmi.

  • Nemilosrdný a cynický pašerák Joel
    Joel, nemilosrdný preživší s takmer žiadnymi morálnymi zásadami, žije v jednej z posledných zostávajúcich zón karantény. Tieto stenami obohnané, drsné mestá sú pod kontrolou toho, čo zostalo z armády. Napriek prísnemu stannému právu pôsobí Joel na čiernom trhu mesta, pašujúc kontraband za tú správnu cenu.

  • Neobyčajné dievčatko
    Ellie je mladá odvážna dievčina, ktorá vyrástla v rozpadajúcom sa svete, ktorý neodpúšťa slabosť. Ako sirota, žijúca v škole, zriadenej vládnymi zložkami síce nemá veľa skúseností s okolitým prostredím, ale dokáže sa rýchlo prispôsobiť vzniknutej situácii a osvojiť si zatiaľ netušené schopnosti..

  • Mutanti na love
    Nepriateľom na vašej púti nebudú iba banditi a iní zdivení ľudia, ale predovšetkým obete hrozného mutagénu, ktorý napáda ľudský mozog. Mutanti sú teraz riadení iba základnými biologickými impulzmi, neschopní racionálneho myslenia. Takže jediná možnosť, ako sa s týmito vytrvalými protivníkmi vyrovnať je pomocou sily, alebo sa konfrontácii, ak sa dá, vyhnúť.

  • Plánujte a prežívajte
    Naplánujte ako prežiť stretnutia s nepriateľmi, nakoľko sa systém umelej inteligencie Balance of Power AI neustále prispôsobuje, či už má navrch Joel, alebo jeho nepriatelia. Rýchlo manévrujte aby ste prežili, pretože nepriatelia menia svoje správanie na základe toho, akú zbraň Joel drží, koľko z nich je ešte nažive a či sa Vám ich podarilo prekvapiť. Naučte sa, ako prežiť deň za dňom. Hľadajte životne dôležité zdroje, vyrábaje si zbrane z predmetov, ktoré nájdete v prostredí a bojujte s ostatnými preživšími o obmedzené zásoby a munície.

Novinky v PS5 verzii

  • Modernizovaná hrateľnosť
    Do zážitku pre jedného hráča sme implementovali modernizovanú hrateľnosť, vylepšené ovládacie prvky a rozšírené možnosti dostupnosti, aby si hru užilo ešte viac jednotlivcov. Efekty, prieskum a boj boli vylepšené.

  • Objavte 3D zvuk
    Využitím výkonného hardvéru PS5 bol do hry implementovyný aj 3D zvuk, haptika a adaptívne spúšťače. 3D zvuk predstavuje nový herný zážitok z tejto hry.

  • Inovácia grafiky
    Implementované sú aj nové systémy AI pre vernosť grafiky a sledovanie animácií tváre. Pri hraní tieto zmeny určite prinesú nový pocit zo zážitku pre starých aj nových hráčov.

  • Prequel
    Ako vracajúci sa fanúšikovia, tak aj noví hráči budú mať možnosť zažiť The Last of Us Part I a jeho prequelový príbeh Left Behind úplne novým spôsobom.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingHU titulky

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách