The Crew 2 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Crew 2 - PC DVDThe Crew 2 - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 378559
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetriť 3 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 17,99 €

The Crew 2 [PS4]

Najnovší diel revolučnej série, Crew 2 zachytáva vzrušenie americkej motoristiky v jednom z najvzrušujúcejších otvorených svetov. Užite si neobmedzený pozemný, morský a vzdušný prieskum. Všetky druhy závodníkov sa stretávajú pre závody v rôznych disciplínach. Pridajte sa k nim vo vysoko oktánových závodoch a zdieľajte všetky úžasné momenty so svetom.

Lietajte a robte otočky v hmle a oblakoch nad zasneženými skalnatými horami, páľte gumu v bočných uličkách mesta New York, prežeňte sa riekou Mississippi a preskúmajte každé zákutie Grand Canyon. Jazdite na vysnených hyper automobiloch, na najznámejších amerických motocykloch a zmocnite sa najrýchlejších akrobatických lietadiel a motorových člnov pre pokorenie výziev v neobmedzených amerických územiach.

Pridajte sa k štyrom rôznym rodinám pretekárov z celej krajiny. K pouličným a profesionálnym závodníkom, off-road expertom a jazdcom Freestyle. Dodajú vám nové vozidlá a predstavia vám unikátnu kultúru a disciplíny. Vďaka závodom a náhodným stretnutiam si vylepšíte štýl jazdy, pozbierate a prispôsobíte si vysnené vozidlá a užijete si ich v vysokej kvalite.

Hra Crew 2 je plná personálnych výsledkov a unikátnych momentov, ktoré môžete zdieľať s ostatnými. Po dosiahnutí niečoho to bude uložené a ostatní hráči sa budú pokúšať to dosiahnuť tiež. Týmto sa vytvorí celá rada výziev pre všetkých hráčov.







Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a členstvo v službe PS Plus!



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách