Tekken 7 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Tekken 7 - PC DVDTekken 7 - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 354488
BandaiEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetriť 3 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 14,99 €

Tekken 7 [PS4]

Zotnite päste a pripravte sa na ultimátne súboje na PC. Hra Tekken 7 je poháňaná Unreal Enginom 4 a prichádza s ďalším turnajom kráľa železnej päste. S verným 3D bojovým systémom a neporušeným štýlom hry, prichádza Tekken 7 s realistickou grafikou, novými vymoženosťami a bojovými mechanikami. Hra oživuje názory, rivalitu a zmysel pre dramatické efekty, ktoré sú zakorenené v jeho arkádovom DNA, čím Vám hra zaručí ultimátny bojový zážitok.



  • Unreal Engine 4
    Hra Tekken 7 stanovuje novú mierku pre grafickú presnosť v kategórii bojových hier, posúva hranice next-gen konzol a PC k ich limitu.

  • Neprerušovaný zážitok z príbehu
    Hollywoodske, prehnané akčné sekvencie sa bezchybne spájajú do neľútostných súbojov.

  • Posledná kapitola krvavej ságy klanu Mishima
    Tekken 7 predstavuje poslednú kapitolu dvadsať ročného sporu klanu Mishima. Odkryte epické ukončenie emočne nabitej rodinnej vojny medzi členmi klanu Mishima, pri tom ako sa snažia vyrovnať staré skóre a zápasiť o nadvládu nad celosvetovým impériom, vďaka čomu je svetová rovnováha v nebezpečenstve.

  • Výber z 30 hrateľných postáv
    Vyberte si postavy z pôsobivého výberu fanúšikmi obľúbených postáv a úplne nových bojovníkov, každá postava má odlišný súbor smrteľných techník, pohybov a kombo útokov.

  • Postava zo Street Fighter - Akuma
    Perfektný prechod postavy Akuma do 3D prostredia, pri tom ako sa pripája k súbojom, môžete očakávať všetky obľúbené pohyby a útoky.

  • Úplne nové bojové mechaniky a pohyby
    Klasické súboje 1 v 1 sa vracajú s novými pohybmi a bojovými mechanikami ako sú Rage Arts, Rage Drivers a Power Crushes, ktoré robia herný štýl prístupnejším pre hráčov všetkých schopností.






  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách