Star Wars Jedi Knight Collection Nintendo SWITCH

Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
23,99 €
Cena bez DPH: 19,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 434859
THQEN dabing
 
Chceš ušetriť 4 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 19,99 €

Star Wars Jedi Knight Collection [NSW]



Kúpte si dve klasické hry zo Star Wars ™ vďaka Star Wars ™ Jedi Knight Collection, ktorá obsahuje Star Wars ™ Jedi Knight II: Jedi Outcast a Star Wars ™ Jedi Knight: Jedi Academy.

Zoznámte sa so slávnymi postavami zo Star Wars ™, medzi ktoré patria postavy ako Lando Calrissian a Luke Skywalker v hre Star Wars ™ Jedi Knight II: Jedi Outcast, kde budete hrať za Jediov Kyle Katarna, ktorý používa jedinečnú kombináciu zbraní, schopností Sily ™ a svetelného meča ™ v akcii pre jedného hráča z pohľadu prvej a tretej osoby. Nasledujte prastarú tradíciu a objavte schopnosti - a nebezpečenstvá - Sily ™ v akčnej bojovej hre Star Wars ™ Jedi Knight: Jedi Academy pre jedného i viacerých hráčov.

Star Wars Jedi Knight Collection obsahuje:

  • Dve hry - Star Wars ™ Jedi Knight II: Jedi Outcast a Star Wars ™ Jedi Knight: Jedi Academy
  • Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast: ako Kyle Katarn, agent Novej republiky, používajte svoj svetelný meč a kompletnú moc Sily proti novému zlu, ktoré sužuje galaxiu. Vyberte si múdro z arzenálu 13 zbraní vrátane pušky Disruptor, termálnych detonátorov, nášľapných mín a wookieeského bowcasteru.
  • Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy: hrajte až so 16 hráčmi online v šiestich režimoch pre viac hráčov, medzi ktoré patrí Siege, Capture the Flag a Free for All. Prispôsobte si postavu tak, že si nastavíte jej vzhľad a pohlavie, než vstúpite do Akadémie a budete objavovať schopnosti a nebezpečenstvá Sily.





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách