Soulcalibur 6 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Soulcalibur 6 - PC DVDSoulcalibur 6 - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
13,99 €
Cena bez DPH: 11,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 379940
BandaiEN dabing

Soulcalibur 6 [PS4]

Vitajte späť na javisku histórie s hrou Soulcalibur 6.
Pri oslave dvadsiateho výročia obľúbenej bojovej hry so zbraňami prichádza nový diel série. Hra sa vracia ku svojim koreňom, ale prináša do súbojov aj nové mechanické vymoženosti.

Hra z tejto série nikdy nevyzerala tak dynamicky a dramaticky, herný zážitok je zosilnený vďaka ohromujúcej grafike. Precestujte charakteristické bojiska zo šestnásteho storočia a zažite boj o dva legendáre meče. Hra ponúka kompletné obsadenie postáv zahŕňajúce obľúbencov Mitsurugiho a Spohitiu, samozrejme sa predstavia aj nováčikovia! Hrateľnosť bola od základov prerobená vďaka novým vymoženostiam ako Reversal Edge System, ktorý hráčom umožňuje nájsť balans medzi útokom a obranou. Po aktivácii tohoto systému môžu hráči nepretržite blokovať útoky a použiť protiútok plnou silou. Tieto taktické možnosti a samotné súboje sú zvýraznené vďaka dynamickej kamere.

Postavte sa počítačom ovládanému AI, vyzvite priateľov, alebo bojujte s bojovníkmi z celého sveta v rýchlych a dynamických súbojoch s úchvatnými vizuálnymi efektmi. Hviezdne obsadenie bojovníkov s rôznorodými zbraňami kombinované s jednoduchým ovládaním znamená, že hru si môžu užiť všetci hráči a okamžite poraziť svojich súperov.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách