Sam & Max: Save the World (Collector’s Edition) Nintendo SWITCH

129,99 €
122,99 €
Cena bez DPH: 102,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 451938
LimitedEN dabing

Sam & Max: Save the World (Collector’s Edition) [NSW]

O hre

Sam je šesťmetrový psí detektív s láskou k spravodlivosti. Max je hyperkinetický králik s chuťou na chaos. Spolu sú to polícia na voľnej nohe. A chystajú sa zachrániť svet.

The Freelance Police sú späť v remastrovanej verzii svojej prvej série epizodických adventúr, ktorú s láskou aktualizovala malá skupina pôvodných vývojárov s požehnaním tvorcu Sam and Max Steve Purcell.




Kľúčové vlastnosti

  • Remaster s vylepšenou grafikou
    Vráťte sa k dobrodružnej hre, ktorá bola kedysi nazývaná „prvá herná situačná komédia“ a dnes je známa ako „remaster, o ktorom ste nevedeli, že čakáte“. Hra sa vracia s vylepšenou grafikou, novou širokouhlou obrazovkou a podporou gamepadu, piatimi novými hudobnými skladbami a rovnakými hádankami, ktoré dráždia mozog a nevšedným humorom. Sam & Max Save the World Remastered modernou klasikou, ktorú budete radi hrať – alebo hrať znova.

  • Nový prípad na obzore
    Je to len ďalší deň v kancelárii samozvanej polície na voľnej nohe, keď sa ozve komisár so znepokojivou správou: bývalé detské hviezdy šalejú na ulici! To, čo začína ako otvorený prípad idiotského vandalizmu, prerastá do totálneho sprisahania, keď Sam a Max stretávajú jedného darebáka za druhým, ktorí boli záhadne zhypnotizovaní.

  • Rozlúsknite detektívny prípad
    Kto je zdrojom tohto zločinu a aký je ich podlý plán? Rozlúsknutie tohto prípadu si bude vyžadovať Samov nos na detektívnu prácu, Maxov nedostatok svedomia, sortiment inventárnych predmetov a malú pomoc od susedov Sybil Pandemik, Bosco a Jimmy Two-Teeth. Od ulice Sama a Maxa po trávnik Bieleho domu, cez internet a celú cestu na Mesiac je toto mätúce tajomstvo čoraz čudnejšie a zábavnejšie.


Collector’s Edition obsahuje:

  • Hra Sam & Max: Save the World
  • Mini Print
  • Epizódové pohľadnice
  • Balíček pozostávajúci z puzdra vrátane prototypu okuliarov na hypnózu, titulnej strany Alien Love Triangle Times, magnetu na chladničku Toy Mafia Casino, tlačidla kampane Max for President, Boscovho obrúska s virulentnou chorobou a pohľadnice z obchodu so suvenírmi na Mesiaci

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách