R-Type Final 3 Evolved (Deluxe Edition) PS5

59,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 456381
NISEN dabing

R-Type Final 3 Evolved (Deluxe Edition) [PS5]

O hre

Legendárny hit strieľačky je späť s jedinečným zážitkom typu R!

R-Type Final 3 Evolved, známy svojimi farebnými vizuálmi a frenetickou strieľačkou, vylepšuje vo svojom výbušnom debute na PS5 s 3D grafikou a modernizovanými hernými funkciami. Noví aj skúsení hráči môžu formovať svoje skúsenosti pomocou systému obtiažnosti založeného na výkone a prispôsobiteľných vesmírnych lodiach.

Zažite klasické ochranné známky R-Type, ako je mechanika „Force“, spolu s nostalgickou a návykovou hernou slučkou. Prechádzajte celým vesmírom nových a klasických etáp, čelte nepriateľom, ktorí sa vyvíjajú na základe vášho výkonu, a rozstrieľajte konkurenciu naprieč celosvetovými rebríčkami!

R-Type Final 3 Evolved spája R-Type Final 2 a PS5 so 7 exkluzívnymi fázami, ktoré vytvoril sám Kazuma Kujo – všetky DLC Stage Pass 1, nové lode a režim pre viacerých hráčov – úplne prerobené v Unreal Engine 5!


Kľúčové vlastnosti

  • Vylepšené vylepšenia
    Zažite výbušné dobrodružstvo R-Type na PS5, kde sa frenetická akcia pôvodných hier stretáva s aktualizovaným 3D vizuálom a modernými hernými funkciami.

  • Univerzálna výzva
    Systém obtiažnosti založený na výkone sa prispôsobuje individuálnym skúsenostiam každého hráča, vďaka čomu je táto hra prístupná novým aj skúseným pilotom.

  • Prispôsobená výzbroj
    Vyberte si z flotily bojovníkov z predchádzajúcich dielov a prispôsobte si každý prvok svojej lode, vrátane jej farby, výzbroje zbraní a nálepiek. Dokonca si v hangári môžete prispôsobiť svojho pilota podľa svojich predstáv!

  • Worlds of New Content
    R-Type Final 3 Evolved obsahuje exkluzívne fázy PS5, ktoré vytvoril Kazuma Kujo, všetky fázy pocty zo Stage Pass 1 a aktualizáciu verzie 2.0.0., ktorá obsahuje nové hrateľné lode, nový režim pre viacerých hráčov, globálne hodnotenie a mnoho ďalšieho obsahu.


Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra R-Type Final 3 Evolved
  • Soundtrack
  • Zberateľský Artbook

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách