Penguin Wars Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Penguin Wars - NSW
29,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 412554
DispatchEN dabing

Penguin Wars [PS4]

Klasické pravidlo použitia 10 lôpt na vzájomné hádzanie je stále jadrom hry. Teraz však môžete svoje postavy rozvíjať v príbehovom režime a použiť ich nahradené v miestnych aj online hrách proti svojim priateľom. Toto vydanie taktiež predstavuje niekoľko súborov nových pravidiel, ktoré si môžu vychutnať nováčikovia aj ostrieľaní hráči. Hudba z pôvodnej verzie vydanej v roku 1985 bola remixovaná a aktualizovaná významnými hudobníkmi z Japonska, čo vás prinúti počúvať hudbu, keď ste v piatok večer s rodinou na behu alebo si zatancovať.

  • Príbehový režim: Pripojte sa k Rileymu a jeho priateľom na ceste do krajiny Gira Gira. Zbierajte predmety a získajte cukríky, aby ste rozvinuli svoju obľúbenú postavu. Môžete si tiež kúpiť „Gira Skills“, ktoré vám umožnia naučiť sa špeciálne pohyby pre každú postavu. Môžete hrať jeden na jedného, dvaja na dvoch alebo dokonca hrať s rôznymi pravidlami, ako je použitie bômb a iných predmetov proti svojim súperom. Každá postava má inú sadu zručností, takže použite a osvojte si príslušné postavy, ktoré vám pomôžu na vašej ceste.
  • VS Mode (Local): Vyberte svoje postavy a sadu pravidiel, aby ste hrali s maximálne 4 ľuďmi. Režim stola umožňuje hráčom hrať stojace pred sebou.
  • VS režim (online): Hrajte proti ľuďom v krajine Gira Gira alebo sa môžete stretnúť priamo s priateľmi. Použite postavy, ktoré ste vyvinuli v príbehovom režime.



  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách