Oxide: Room 104 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Oxide: Room 104 - PS5Oxide: Room 104 - NSW
29,99 €
22,99 €
Cena bez DPH: 19,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 445291
PerpEN dabing

Oxide: Room 104 [PS4]

Pochybný podnik, opustený motel, hrôzostrašný hostiteľ a len jedna cesta von. Vitajte v OXIDE.
Dostanete sa z OXIDU nažive?

O hre

PRÍBEH
Matthew mal v rukáve dobrý obchod: ísť na stretnutie so svojím kontaktom v tom starom moteli pri ceste, uzavrieť obchod a žiť na vysokej úrovni. To, čo spočiatku znelo tak jednoducho ako prechádzka lesom, sa zmení na najdlhšiu a najdesivejšiu noc v jeho živote.
Matthew sa v šoku prebudí na neznámom mieste. Pamätá si nočnú jazdu, zastávky na tankovanie a príchod na parkovisko motela. Vie, že je v Night Soul Motel, ale netuší, ako sa dostal do vane v izbe 104.
Matthewove priority sa radikálne zmenia a od tej chvíle bude jeho jedinou motiváciou dostať sa z toho zvláštneho miesta, no v tom mu zabráni hrôzostrašná prítomnosť.
Teraz musí Matthew použiť všetku svoju vynaliezavosť, aby sa z tohto desivého motela dostal živý.


Herné funkcie

ROZHODUJTE SA
Vžite sa do Matthewovej kože a pokúste sa odtiaľ ujsť tak, ako by ste to urobili v skutočnom živote. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, zmení príbeh, a teda aj vaše šance, že z toho hrozného miesta vyjdete živý. Využite svoju vynaliezavosť na útek a venujte pozornosť detailom, ale dávajte si pozor na rozhodnutia, ktoré urobíte, pretože vás buď posunú o krok bližšie k slobode, alebo privedú Matthewa k traumatickej smrti.

HĽADAJTE CESTU VON
Preplížte sa zariadeniami starého motela a hľadajte cestu von, kým zistíte, čo sa tam deje, a zároveň vás v každom rohu a každej tmavej miestnosti prenasleduje hrôzostrašná prítomnosť. Vie, že si tam. Nehýbte sa, nedýchajte. To stvorenie nebude váhať roztrhať Matthewa na kusy. Vie to, ako keby to už zažil.

VYTVORTE SI JEDINEČNÝ PRÍBEH
Každá akcia zmení priebeh udalostí, vďaka čomu bude každá hra jedinečná a s rôznymi riešeniami. Zakaždým, keď Matthew zomrie, vráti sa do vane v izbe 104, konzumuje jeho mäso a živí jeho šialenstvo.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách