NHL 22 CZ Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA NHL 22 CZ - PS5NHL 22 CZ - Xbox Series X|SNHL 22 CZ - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 433773
ElectronicCZ titulky
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 22,99 €

NHL 22 CZ [PS4]

EA SPORTS NHL 22 sa vďaka podpore Enginmu Frostbite S dostane superhviezdna starostlivosti. Vôbec prvýkrát v histórii využije série EA SPORTS NHL výkonu jedného z najlepších herných enginov, čo so sebou prinesie bezkonkurenčné vizuálne detaily u každého hitu, kľučky a strely. Vďaka super hviezdnym X-Factors a úplne novému systému schopností, ktorý odomyká jedinečné zručnosti superhviezd NHL, spoznáte osobnosť a silu elitných hráčov ligy. Hviezdy NHL v EA SPORTS NHL 22 verne napodobňujú zručnosti a štýl svojich skutočných náprotivkov a ich prínos na ľade je tak evidentnejší ako kedykoľvek predtým. Superhviezdna X-Factors prináša do každého herného režimu od HUT po World of Chel nové možnosti v oblasti hráčskych tried. EA SPORTS NHL 22 je úplne novou hrou pre novú generáciu, ktorá vám ponúka viac spôsobov hrania a merania síl ako kedykoľvek predtým. Tešte sa na prelomový hokej.

Hráči, ktorí začnú hrať NHL 22 na systéme PlayStation 4 alebo konzolu Xbox One, budú môcť previesť hodnotu svojho tímu HUT Teamu a pokračovať na konzolu PlayStation 5 alebo Xbox Series X | S v rámci NHL 22, čo znamená, že:

  • Používatelia môžu ochrániť 20 hráčskych predmetov + trénera na svojej aktuálnej súpiske a previesť ich na novú konzolu.
  • Keď bude obsah prenesený z konzoly 4. generácie na konzolu 5. generácie, zmení sa z bezpečnostných dôvodov na neobchodovateľný.
  • Táto jednorazová migrácia obsahu bude dostupná v decembri 2021.

    ENGINE FROSTBITE

    Do EA SPORTS NHL 22 prichádza vôbec prvýkrát legendárny engine Frostbite ™. NHL 22 ponúka obrovské vizuálne vylepšenia ako v prípade súčasnej, tak i nové generácie konzolových hier, a predstavuje tak jeden z najväčších krokov vpred v oblasti grafiky celej série. Či už ide o prepracované podobizne hráčov či animácie tkanín, ktoré vdýchnu postavám život, alebo dynamické nasvietenie vytvárajúca skutočne pôsobivé herné prostredie, vylepšenia uvidíte úplne všade.

    Vizuálne vylepšenia:

    Vo všetkých herných verziách prináša Frostbite dramatické vizuálne vylepšenia, ktorá zásadne zvyšujú autentickosť. Superhviezdy NHL ešte nikdy nepôsobili tak živo - premenou prešlo úplne všetko od celkovej podoby až po oči, ktoré sledujú dianie okolo postavy a reagujú na neho. Nech sa pozriete kamkoľvek, všade uvidíte vylepšenia:

  • Prepracovaný vzhľad hráčov: Totálna premenou prešlo viac ako 100 modelov hláv hviezdnych aj generických hráčov tak, aby reflektovali aktuálnu sezónu a ponúkli vaše obľúbené hokejistu v ešte väčšom detaile.
  • Vylepšenia dresov: Vďaka drobným detailom tkanín a značkových prvkov vo vysokom rozlíšení, ako sú nášivky alebo loga, je vidieť doslova každý steh. To všetko bez dopadov na výkon a zaťaženie pamäti či disku.
  • Vylepšenie odtieňov vlasov u všetkých hráčov: Vďaka prevzatiu technológie odtieňovania vlasov zo série EA SPORTS FIFA teraz hráči majú "funkčné" vlasy, na ktorých sa realistickejšie odráža svetlo.
  • Animácia očí (PA2 Procedural Awareness): V porovnaní s minulosťou teraz hráči majú bohatšiu paletu výrazov, pretože technológia PA2 reaktívneho pohybu očí im vdýchla nový prvok živosti. Oči hráčov sledujú hlavné dianie okolo seba (napríklad pri vchádzaní na prihrávku), ale krátkym pohľadom zaznamenávajú aj to, čo je v blízkosti (napríklad protihráči).
  • Vylepšené tieňovanie pokožky: Nové vykresľovanie pokožky v kombinácii s vylepšeným nasvietením zvyšuje autenticitu hráčov dosiaľ nevídaným spôsobom.
  • Animácie oblečenia: dresy sa hýbu podľa hráčov. Nové animácie dávajú tkaninám, ktoré presne reagujú na pohyby hráčov, nový fyzikálny rozmer.

    Fyzika hokejky:

    Nová realistická interakcia hokejky zvyšuje fyzikálnu úroveň hry a prináša:

  • Súboje o puk, ktoré sú férové a založené na zručnosti
  • Lepší systém kontaktu hokejky s telom protihráča má za výsledok presnejšie posudzovanie nedovolených zákrokov.
  • Realistickejší pohyb pozdĺž hradenia bez toho, aby hokejka prechádzala textúrami.

    Rozšírená realita: Kľúčové herné štatistiky a informácie sú počas zápasu premietané priamo na hraciu plochu vďaka súboru vizuálnych prvkov rozšírenej reality, ktoré sa hladko prelínajú s dianím na ľade. Vďaka väčšiemu množstvu informácií priamo v hre môžete lepšie prispôsobovať svoju stratégiu - kvôli získaniu kľúčových štatistík v reálnom čase už nemusíte hru prerušovať a preberať sa ponukou pauzy.

    Superhviezdna X-Factors

    Zažite účinok superhvězdných X-faktorov, čo je prelomový herný systém, vďaka ktorému naplno využijete výnimočných schopností hviezdnych hráčov - ich prítomnosť na ľade má teraz ešte väčší vplyv ako kedy predtým. Schopnosti Superstar X-Factor, ktoré sú vyhradené iba pre hráčsku elitu ligy, oddeľujú tie najlepšie od ostatných a superhviezdy vďaka nim pôsobia rovnako verne ako ich živé náprotivky. V hre sú dve úrovne schopností Superstar X-Factor, ktoré možno hráčom priradiť, a to výnimočné zónové schopnosti v danom hernom pásme a rozšírené schopnosti superhviezdy. Každý hráč dostane jednu primárnu schopnosť v pásme, ktorá je pre jeho hru dominantná, a sekundárne sadu schopností superhviezd. Skutočná funkcia superhviezdny schopnosti X-Factor zostáva vždy rovnaká, ale mení sa úroveň posilňujúceho efektu primárnej a sekundárnej schopnosti. Superstar X-Factors sú spracované s vysokou vernosťou a vychádza z charakteristických prvkov hry najlepších hráčov ligy. Či už ide o delovú strelu príklepom, precíznu prihrávku, explozívnu rýchlosť pri prechode do útoku alebo bleskové reflexy pred bránkou, X-faktory superhviezd sa týkajú všetkých pozícií na ľade, čo do hry vnáša nový prvok konkurencie medzi triedami hráčov a nutnosti strategického uvažovania.

    Herné režimy

  • HOCKEY ULTIMATE TEAM: HUT je herným režimom NHL 22, v ktorom si môžete vytvoriť vlastnú súpisku zo súčasných, bývalých i legendárnych hráčov NHL a hrať s nimi on-line. Vytvárajte si mužstva, zbierajte odmeny a urobte zo svojho tímu ten najlepší.
  • WORLD OF CHEL: Centrum WOC pre hranie viacerých hráčoch obsahuje viac spôsobov hrania ako kedykoľvek predtým. Vytvorte si vlastného hráča a bojujte v celej rade režimov ako sú napríklad EASHL, Ones a arkádovej Threes.
  • BE A PRO: Režim Be A Pro vám dá šancu vyskúšať si život hráča NHL, a to ako na ľade, tak aj mimo neho. Urobte dojem na vedenie klubu a vydajte sa na cestu za slávou, počas ktorej budete usilovať o miesto v prvej formácii, bojovať o Stanley Cup a snažiť sa preraziť medzi elitu ligy.
  • REŽIM ORGANIZÁCIE: V režime Organizácia si v čele obľúbeného tímu NHL vybudujte dynastiu v priebehu niekoľko sezón alebo si v rámci rozšírenia ligy urobte úplne nový vlastný tím. Skautujte hráča, upravujte parametre koučingu a súhru formácií a zažite napätie s blížiacim sa koncom trejdového okna v snahe získať Stanley Cup.



  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabing

    Súvisiace produkty (6)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách