Martha is Dead Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Martha is Dead - PS5
29,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438873
WiredEN dabing

Martha is Dead [PS4]

Martha Is Dead je temný psychologický thriller z pohľadu prvej osoby, odohrávajúci sa v Taliansku v roku 1944, ktorý stiera hranice medzi realitou, poverami a tragédiou vojny.

O hre

Keď sa konflikt medzi nemeckými a spojeneckými silami zintenzívni, znesvätené telo ženy sa nájde utopené... Martha!

Martha je mŕtva a jej sestra dvojča Giulia, mladá dcéra nemeckého vojaka, sa musí sama vyrovnať s akútnou traumou zo straty a následkom jej vraždy. Honba za pravdou je zahalená tajomným folklórom a extrémnou vojnovou hrôzou, ktorá sa stále približuje. Čo bude prevládať?

Autentické hlasy
Prvá nezávislá hra, ktorá bola spustená s použitím pôvodného talianskeho jazyka ako predvoleného nastavenia – pre úplné ponorenie do príbehu a postáv.

Od tvorcu The Town of Light
Druhá hra od LKA, oceneného vývojára „The Town of Light“ a špecialistov na naratívne hry založené na realite, zameraných na ťažké témy.

Hlboký a temný mnohovrstevný príbeh
Martha Is Dead je skúmaním strát, vzťahov a psychologického podtextu temného obdobia histórie očami mladej ženy, ktorá hľadá pravdu, no zároveň skrýva svoje tajomstvá.

Preskúmajte detaily talianskeho vidieka
Voľne preskúmajte úchvatne realizovanú toskánsku krajinu pešo, loďou alebo na bicykli. Ukotvené v realite, prostredie a historický kontext Martha Is Dead sú inšpirované skutočnými faktami a miestami, ktoré boli verne zrekonštruované podľa skutočnej podoby LKA.

Hrajte sa s bábikami
Zahrajte si s mnohými bábkovými sekvenciami v bábkovom divadle, aby ste si zapamätali potlačené spomienky. Miešanie folklóru s poverami Odomknite symboly a použite tarotové karty na odhalenie nových aspektov hry a privolanie ducha Lady.

Pozadie vojny
Zbierajte noviny, telegramy a počúvajte rádio, aby ste mali prehľad o tom, čo sa deje vo svete počas vojny.

Virtuálna fotografická veľkosť
Foťte pre potešenie z toho, že to robíte, a tiež preto, aby ste mohli postupovať príbehom a objavovať viac o hernom svete. Simulátor vás prevedie fotografiou zo 40. rokov 20. storočia, kde budete môcť vyvolať svoje skutočné fotografie prostredníctvom plne fungujúcej tmavej komory v hre!

Autentická talianska hudba
Ponorte sa do hlboko evokujúceho a atmosferického soundtracku obsahujúceho špecialistov na podvodnú hudbu Between Music a ich projekt Aquasonic; Skladateľ The Town of Light Aseptic Void a jeho náladové, no vrtivé tóny; a držané pohromade v skutočnom vintage štýle s prepracovanými verziami klasických skladieb vrátane Schubertovej Ave Maria, O Bella Ciao, s originálnymi skladbami, ktoré napísala a naspievala Francesca Messina, diskotéková hviezda 90. rokov, Femina Ridens.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách