Immortals: Fenyx Rising CZ Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Immortals: Fenyx Rising CZ - PC CIABImmortals: Fenyx Rising CZ - PS5Immortals: Fenyx Rising CZ - XBOX ONEImmortals: Fenyx Rising CZ - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 411618
UbisoftCZ titulkyJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetriť 13 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 19,99 €

Immortals: Fenyx Rising CZ [PS4]

Osud sveta je v ohrození a vy ste pre gréckych bohov jedinou nádejou na záchranu.

Hrajte v roli Fenyxa, okrídleného poloboha a vydajte sa na cestu za záchranou gréckeho božstva pred temnou kliatbou. Bojujte s mytologickými príšerami, zdokonaľte svoje legendárne božské sily a porazte Typhona, najnebezpečnejšieho titana v gréckej mytológii v tomto epickom boji.

Immortals Fenyx Rising spája dynamické akcie, epické súboje a príbeh inšpirovaný gréckou mytológiou a prináša tak svieže a vtipné poňatie sveta akčných adventúr. Putujte slobodne po krásne štylizovanom svete a využívajte úchvatné dary od bohov, aby ste porazili nebojácne mýtické príšery. Zradné skúšky, heroické výkony a samotné podsvätie čakajú na vaše hrdinstvo. Zažite historický príbeh, bohov, príšery a staňte sa legendou, ktorou ste predurčený sa stať.

  • Využite darované sily bohov: Od bohov z Olympu ste dostali niekoľko darov - Daidalove krídla, Achillov meč, Odysseov luk a ďalšie, ako aj legendárnu silu, ktorá vám pomôže zvrátiť smerovanie boja. Použite všetky dary na porazenie mýtických stvorení, riešenie antických hlavolamov a objavujte otvorený svet.
  • Konfrontujte mýtických nepriateľov: Porazte legendárne príšery ako sú napríklad Kyklop, Medúza alebo Minotaurus a konfrontujte Achilla a ďalších skorumpovaných hrdinov. Zoberte ich na rýchly vzdušný súboj a využite proti nim darované sily a zbrane.
  • Objavujte čarovný svet: Putujte, šplhajte sa či leťte skrz 7 unikátnch regiónov inšpirovaných mytológiou. Regióny sú krásne vyrenderované a živé.
  • Zvládnite hrdinskú skúšku: Využite svoj dôvtip a špeciálne schopnosti na vyriešenie náročných hádaniek alebo sa zúčastnite strategického súboja proti bossom a zvýšte tak úroveň svojich síl a skúseností.
  • Vybudujte legendu: Prispôsobte si vzhľad svojej postavy a objavte nové brnenie a výbavu inšpirovanú gréckou mytológiou. Zbierajte materiál a vytvorte z neho mocné predmety alebo vylepšite svoje vybavenie a dosiahnite tak úspech na vašej osudovej ceste.



  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách