Hitman: The Complete First Season Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Hitman: The Complete First Season - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
23,99 €
Cena bez DPH: 19,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 378433
SquareEN dabing
 
Chceš ušetriť 6 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 17,99 €

Hitman: The Complete First Season [PS4]

Vitajte v svete vraždenia. Ste Agent 47, najultimátnejší vrah na svete. S podporou vašej dlhoročnej manipulátorky, Diany Burwoodovej a silou International Contract Agency, operujete naprieč všetkými kontinentmi na svete, aby ste odhalili konšpiráciu pochádzajúcu z najvyšších vrstiev svetovej elity.

Vďaka tejto edícii získate limitovaný SteelBook obal, ktorý bude obsahovať ultimátnu fyzickú kópiu hry s viac ako 100 hodinami hrania. Táto verzia obsahuje všetky lokality zo Season One a epizódy Prologue, France, Italy to Morocco, Thailand, USA and Japan.

Balenie taktiež obsahuje bonusový stiahnuteľný obsah v podobe misií The Icon a A House Built on Sand, plus prichádzajúcu misiu Landslide. Originálna nahrávka s hudbou z pôvodnej hry. Dokument o výrobe hry. Verzia pre PlayStation obsahuje 6 exkluzívnych misií The Sarajevo Six.

  • Ultimátny Hitman zážitok:
    Staňte sa profesionálnym vrahom a plňte kontrakty za pomoci špionáže, infiltrácie a maskovania sa.
  • Vstúpte do tréningu vraždenia:
    Dynamické, živé misie v štýle tréningu udržia akciu unikátnu a čerstvú. Časovo exkluzívne kontrakty a súťaže v Hitman komunite.
  • Kontrakty 2.0:
    Väčšie, bohatšie, hlbšie... Najmite si vraha a súperte s vašimi priateľmi v asynchrónnej súťaži, v ktorej sa môžete stať najlepším v tomto rozšírenom móde.






  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách