Ghostwire: Tokyo (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Ghostwire: Tokyo (Deluxe Edition) - PS5
39,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 440471
BethesdaEN dabing

Ghostwire: Tokyo (Deluxe Edition) [PC DVD]

Postav sa neznámemu, odhaľ pravdu a zachráň mesto.

Tokio ovládli smrtiace nadprirodzené sily vyvolané nebezpečným okultistom a 99 % obyvateľov mesta behom okamihu zmizlo. Spoj sa s mocnou prízračnou entitou, vydaj sa s ňou na cestu pomsty a ovládni mocný arzenál schopností, ktoré ti v hre Ghostwire: Tokyo pomôžu odhaliť temnú pravdu o zmiznutí a postaviť sa neznámemu.

O hre

Nádherné, strašidelné Tokio
Vrhni sa na prieskum jedinečnej vízie Tokia zmietaného nadprirodzenou silou. Objavuj strašidelne krásne zákutia mesta plného Yokai – pomstychtivých duchov, ktorí sa potulujú jeho ulicami – od jeho supermodernej zástavby až po tradičné chrámy a úzke uličky. Teš sa na ikonické pamätihodnosti v podobe šibujskej križovatky alebo tokijskej veže, ktoré okamihom zmiznutia obyvateľstva zamrzli v čase, a vydaj sa do surrealistického podsvetia za záchranou svojej rodiny.

Devastujúce schopnosti
V boji proti nadprirodzenej hrozbe využiješ kombináciu rozšíriteľných živelných schopností a zručností lovcov duchov. Dosiahni s pomocou svojich nadpozemských schopností vrchol tokijského horizontu, odkiaľ môžeš objavovať nové misie alebo sa dokonca vrhnúť na svojich nepriateľov.

Deluxe Edition obsahuje:
  • Shinobi oblek a zbraň Kunai
  • Streetwear Outfit Pack


Trailer



TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE dabingPL dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách