FIFA 23 CZ Typ konzoly:

+ Darček: FIFA 23 sleeve v cene 4,99 €
DOSTUPNÉ TIEŽ NA FIFA 23 CZ - PC CIABFIFA 23 CZ - PS5FIFA 23 CZ - Xbox Series X|SFIFA 23 CZ - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
69,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 447955
ElectronicCZ titulky
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 22,99 €

FIFA 23 CZ [PS4]

Darček - FIFA 23 sleeve v cene 4,99 €
Iba u nás dostanete ku každej objednávke darček v podobe zberateľského sleevu na hru.
Zobraziť celý popis darčeka

FIFA Women’s World Cup 2023 Update

Zakúste vrchol ženského medzinárodného futbalu v EA SPORTS FIFA 23 zásluhou šampionátu FIFA Women's World Cup Austrália a Nový Zéland 2023. Zahrajte si o najvytúženejšiu trofej v ženskom futbale. Koncom júna 2023 zamieri do FIFA 23 vo forme bezplatnej aktualizácie turnaj FIFA Women's World Cup Austrália a Nový Zéland 2023.

Reprezentujte svoju krajinu a prežite šampionát FIFA Women's World Cup od EA SPORTS ako nikdy predtým. Tešte sa na všetkých 32 kvalifikovaných reprezentácií, špeciálnu výzdobu štadiónov, filmové zábery, audiovizuálne zápasové prvky, špeciálny komentár a samozrejme autentickú trofej, ktorú môžete na konci zdvihnúť nad hlavu.




FIFA World Cup 2022 Update

Zakúste vrchol mužského medzinárodného futbalu vo FIFA 23 so šampionátom FIFA World Cup Qatar 2022! Vychutnajte si dramatické okamihy najväčšieho futbalového turnaja sveta v podobe mužského šampionátu FIFA World Cup, ktorý sa objaví vo FIFA 23 v novembri 2022 v rámci bezplatných aktualizácií.

Buďte na ultimátnom spojení s turnajom v rámci celej FIFA 23 s hodnovernou prezentáciou FIFA World Cup, filmovými sekvenciami a všetkými 32 kvalifikovanými krajinami v autentických, on-line, vlastných i živých turnajových režimoch. Tešiť sa môžte tiež na špeciálny obsah v režime FIFA 23 Ultimate Team.




Kľúčové vlastnosti

  • Prezentácia: FIFA 23 ponúkne pohlcujúci zážitok z FIFA World Cup vďaka autentickému aranžmánu na štadióne, zápasovej lopte, ďalším pridaným hráčom, ikonickým trofejám a štadiónom vrátane arény pre najlepší zápas. Navyše vás čaká špeciálny komentár pre FIFA World Cup spolu s vizuálnymi prvkami a filmovými sekvenciami, ktoré vás ešte viac vtiahnu do atmosféry najväčšieho futbalového turnaja sveta.

  • Rôzne herné režimy: Vychutnajte si FIFA World Cup na mnoho spôsobov. Zahrajte si svetový šampionát v niekoľkých režimoch v podobe vlastných a živých turnajov a celosezónneho tematického obsahu FIFA World Cup, ktorý vám pomôže vybudovať vysnívaný tím v móde FIFA Ultimate Team.

  • FIFA World Cup: Naživo: Vďaka tomuto režimu sledujte dianie na šampionáte s autentickým rozpisom stretnutia aj zostavami, alebo zmeňte výsledok ľubovoľného už odohraného zápasu. Zahrajte si nadchádzajúce stretnutie či už odohraný zápas s autentickými zostavami, skupinovými tabuľkami a výsledkami, alebo zmenou konečného skóre prepíšte históriu a vysnívanú trofej prineste inému tímu. Výsledky, zápasy, štatistiky a zostavy sú aktualizované vždy na konci skutočného hracieho dňa. Nové stretnutia, ktoré sa odomykajú každý deň na základe pokračujúceho šampionátu, môžete odohrať v režimoch Váš FIFA World Cup, Obľúbená rýchla hra a Rýchla hra on-line.

  • Váš FIFA World Cup: Vyberte si krajinu, zvoľte východiskový bod z odohraných či aktuálnych hracích dní a zahrajte si autentický turnaj pre jedného hráča, do ktorého sa vám prenesú všetky doterajšie výsledky zo skutočného šampionátu, vrátane súpisiek, zápasových štatistík a tabuliek. Ujmite sa jednej z reprezentácií a doveďte ju na vrchol na FIFA World Cup. Režim Váš FIFA World Cup bude dostupný po prvom zápase prvého kola skupinovej fázy.

  • Obľúbená rýchla hra: Vyberte si odohraný, alebo aktuálny hrací deň a zahrajte si autentický zápas pre jedného hráča so skutočnými zostavami proti UI alebo lokálne proti priateľovi.

  • Rýchla hra on-line: Vyberte si odohraný, alebo aktuálny hrací deň a zahrajte si proti priateľom on-line zápas so skutočnými súpiskami.

  • Režim turnaja: V turnajovom režime pre jedného hráča si môžete zahrať za jednu z 32 kvalifikovaných krajín v rámci autentického spracovania šampionátu od úvodného zápasu, alebo si vytvorte vlastný turnaj úpravou skupín a pridaním tímov, ktoré sa nekvalifikovali na šampionát FIFA World Cup. V režime On-line turnaj prejdite vyraďovacou fázou s ľubovoľným z 32 kvalifikovaných reprezentačných celkov a proti ostatným hráčom z celého sveta zabojujte na FIFA World Cup o nehynúcu slávu.

  • Výkop: Odohrajte zápas lokálne proti priateľom alebo proti UI. Zvoľte medzi zápasom skupinovej a vyraďovacej fázy, vyberte si kvalifikované, alebo nekvalifikované tímy a odohrajte jednorazový lokálny zápas FIFA World Cup.

  • FIFA Ultimate Team: Tešte sa na ultimátne spojenie so šampionátom FIFA World Cup zásluhou celosezónneho každodenného obsahu, vrátane špeciálnych hráčskych predmetov, úloh a ďalších lákadiel.


EA SPORTS FIFA 23 prináša do najpopulárnejšej hry sveta mužský aj ženský šampionát FIFA World Cup, ženské kluby, možnosť hrania naprieč platformami a nové spôsoby hrania vašich obľúbených režimov.

O hre FIFA 23


EA SPORTS FIFA 23 ponúka ešte viac akcie a futbalového realizmu na virtuálnych ihriskách najobľúbenejšieho športu sveta. Vyskúšajte najväčšie futbalové turnaje na čele s mužským aj ženským šampionátom FIFA World Cup, ktorý sa objaví vo FIFA 23 v priebehu sezóny. Zahrajte si vôbec prvýkrát za ženské kluby a využite možnosť hrania naprieč platformami, ktoré uľahčia meranie síl s priateľmi. Užite si nový spôsob hrania a budovania vysnívaného mužstva v režime FIFA Ultimate Team™ prostredníctvom Momentov FUT a prepracovaného systému súhry alebo prežite svoje futbalové sny v móde Kariéra, kde definujete svoju hráčsku osobnosť a povediete tím v koži najslávnejších trénerských velikánov. V režimoch VOLTA FOOTBALL a Profi kluby predveďte na ihriskách svoju osobnosť s novou úrovňou vlastných úprav a vyskúšajte vylepšený herný systém v uliciach aj na štadiónoch. Zahrajte si najpopulárnejšiu hru sveta s viac ako 19 000 hráčmi a 700+ tímami na 100+ štadiónoch v rámci viac ako 30 ligových súťaží - vrátane Premier League, novej Barclays FA Women's Super League a France D1 Arkema s bezkonkurenčnou autenticitou vo FIFA 23.

Kľúčové vlastnosti

  • FIFA World Cup
    Okúste vrchol medzinárodného futbalu so šampionátmi FIFA World Cup Quatar 2022 a FIFA Women's World Cup Austrália a New Zealand 2023 . Ďalšie informácie prinesieme s blížiacimi sa začiatkami turnajov.
  • Ženský futbal
    Zahrajte si vôbec po prvýkrát v histórii série EA SPORTS FIFA za ženské kluby. Pri vydaní FIFA 23 budú k dispozícii Barclays FA Women's Super League a Division 1 Arkema. Špecializované nasnímanie zápasu technológiou HyperMotion2, určené výhradne pre ženský futbal, zaručuje autentický pohyb hráčok vo FIFA 23.
  • Herný systém
    Nová mechanika streľby s aspektom rizika/odmeny, prepracované voľné kopy, penalty a rohy a realistickejšia fyzika sa pozitívne odrazí vo futbalovej rozmanitosti.
  • Tréningové centrum
    Nový systém koučovania pomôže nováčikom a menej skúseným hráčom s predstavením základov hrateľnosti. Zlepšite svoju hru prostredníctvom série výziev a kapitol.
  • Hranie naprieč platformami
    Zahrajte si 1 na 1 v režimoch FIFA Ultimate Team™, On-line sezóny, Priateľské zápasy on-line a ďalšie proti priateľom na rôznych platformách zásluhou novinky vo FIFA 23 v podobe hrania naprieč platformami.
  • FIFA 23 Ultimate Team
    Momenty FUT a prepracovaný systém súhry prinášajú nový spôsob hrania a budovania vášho vysnívaného tímu. Do najobľúbenejšieho režimu série dorazia aj nové IKONY a predmety z edície Hrdinovia FUT.
  • Režim Kariéra
    V doposiaľ najautentickejšom režime Kariéra v histórii série FIFA definujte svoju hráčsku osobnosť, veďte tím v koži najslávnejších trénerských velikánov a užite si nový spôsob hrania s novinkou Hrateľné najlepšie momenty.
  • Profi kluby
    Predveďte na ihriskách svoju osobnosť s novou úrovňou vlastných úprav, prepracovanými zápasmi "drop-in", novými vylepšeniami a ďalšími lákadlami.
  • VOLTA FOOTBALL
    Spojte sily s priateľmi alebo komunitou VOLTA FOOTBALL a vyjadrite svoj štýl v nových a vylepšených VOLTA Arcades s bohatšou ponukou prispôsobenia vlastnej postavy.
  • Autenticita
    Zahrajte si najpopulárnejší šport sveta vo FIFA 23 s viac ako 19 000 hráčmi a 700+ tímami na 100 štadiónoch v rámci viac ako 30 ligových súťaží.

Herný systém

Užite si vo FIFA 23 realistickejší futbalový zážitok zásluhou noviniek v hrateľnosti ako streľba s aspektom rizika/odmeny, prepracované mechaniky voľných kopov, penált a rohov a väčšia futbalová rozmanitosť:

  • Razantné strely
    Nová mechanika streľby s dôrazom na zručnosti hráčov a aspektom rizika/odmeny prináša do hry najtvrdšie a najpôsobivejšie strely. Vytvorte si priestor mimo dosahu obrancov, vyberte si miesto a aktiváciou razantnej strely vyšlite na súperovu bránku tvrdú ranu - a možno z toho bude úžasný gól.
  • Prepracované štandardné situácie
    Prepracovanie štandardných situácií vám zaručí väčšiu kontrolu nad voľnými kopmi, penaltami a rohmi. Môžete si vybrať miesto kontaktu s loptou, čo ovplyvní jeho smer, trajektóriu, zakrútenie a ďalšie vlastnosti. Plus úprava pozícií kamery pri rohových kopoch lepšie odráža napätie pri zahrávaní tejto štandardnej situácie.


Vylepšená fyzika vo FIFA 23 prináša rad prirodzenejších a realistickejších interakcií na ihrisku:

  • Fyzika interakcií so sieťou
    Nová fyzika bránkových sietí reaguje na pohyb hráčov a ich jednotlivé končatiny a vytvára prirodzenejšie interakcie, pokiaľ hráč nabehne, skĺzne sa alebo spadne do bránky.
  • Povedomie hráčov
    Nový systém predpovedania kolízií zlepšuje povedomie hráčov na ihrisku, takže sa futbalisti budú inteligentne pohybovať, aby sa vyhli obranným zákrokom a kolíziám.


Nové animácie a mechaniky prinášajú do FIFA 23 prirodzenejšiu futbalovú rozmanitosť a približujú hru skutočnému svetu:

  • Streľba
    Vyskúšajte rôzne trajektórie striel vrátane prízemných, padajúcich, skákajúcich a rybičiek.
  • Bránenie
    Dôrazné sklzy s odkopom lopty, fyzické zákroky a dokonca obranné zákroky pätičkou vám poskytujú ďalšie spôsoby, ako ochrániť svoj gól pred súperovými útočníkmi.
  • Prihrávky
    Nové typy prihrávok rozširujú vašu paletu možností, ako nájsť spoluhráčov. Prihrávajte vonkajším priehlavkom, efektne pätičkou, z voleja a s využitím nových animácií odkopov lopty.
  • Taktické povedomie hráčov riadených hrou
    Vďaka taktickým vylepšeniam budú súperi riadenia hrou lepšie reagovať na situáciu na ihrisku a brať do úvahy faktory ako skóre, čas zápasu alebo dostupnosť hráčov na lavičke. To všetko zohľadní pri zmenách rozostavenia a herného štýlu v prebiehajúcom stretnutí.

Bezkonkurenčná autentickosť

Vyskúšajte bezkonkurenčnú autentickosť a spracovanie futbalu vo FIFA 23 za sprievodu tých najväčších futbalových hviezd a tímov, vrátane viac ako 19 000 hráčov a 700+ tímov na 100+ štadiónoch v rámci viac ako 30 ligových súťaží. FIFA 23 je jedinou hrou, kde si môžete zahrať kultové UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesligu alebo LaLigu Santander a vôbec prvýkrát Barclays FA Women.

Profi kluby a Volta Football

Vneste na ihrisko vo FIFA 23 viac osobnosti, či už ide o štadióny v režime Profi kluby, alebo pouličné plácky vo VOLTA FOOTBALL. Nový zdieľaný vstupný bod približuje zážitok z Profi klubov a VOLTA FOOTBALL, vďaka čomu môžete v oboch spomínaných režimoch hrať s rovnakou postavou, rozvíjať ju a prispôsobovať. ZB z Profi klubov tak budete získavať bez ohľadu na to, ktorý mód hráte.

Tréningové centrum

Nový systém koučovania pomôže nováčikom a menej skúseným hráčom s predstavením základov hrateľnosti. Zlepšite svoju hru prostredníctvom série kapitol.

Vyberte si za trénera jednu z hviezd z obalu hry FIFA 23 - Sam Kerrovú, alebo Kyliana Mbappého. Potom zapracujte na svojom futbalovom ume v rámci odporúčaných hier a nechajte si od neho/nej poradiť na základe svojich výkonov a podrobných vysvetlení jednotlivých zručností, ktoré vám pomôžu pozdvihnúť hru na novú úroveň.
  • FIFA WORLD CUP
    Zakúste vrchol mužského i ženského medzinárodného futbalu vo FIFA 23 so šampionátmi FIFA World Cup Qatar 2022 a FIFA Women's World Cup Austrália a New Zealand 2023 (*Ďalšie informácie o FIFA Women's World Cup Austrália a New Zealand 2023 prinesieme s blížiacim sa štartom šampionátu.)
  • ŽENSKÝ FUTBAL
    Zahrajte si vôbec po prvýkrát v histórii série EA SPORTS FIFA za ženské kluby. Pri vydaní FIFA 23 budú k dispozícii Barclays FA Women's Super League a Division 1 Arkema. Špecializované nasnímanie zápasu technológiou HyperMotion2, určené výhradne pre ženský futbal, zaručuje autentický pohyb hráčok vo FIFA 23.
  • HRANIE NAPRIEČ PLATFORMAMI
    FIFA 23 ponúka možnosť hrania naprieč platformami rovnakej generácie, takže môžete hrať spoločne proti priateľom na rôznych platformách.
  • FIFA ULTIMATE TEAM
    Vybudujte si vysnívané mužstvo a zmerajte sily s ostatnými v najobľúbenejšom režime série FIFA. Vyberte si z tisícov hráčov a nespočetných spôsobov, ako si upraviť tím na ihrisku aj mimo neho. Či už dáte prednosť sólovému hraniu v Squad Battles, spoločným zápasom v kooperatívnom FUT, On-line či Division Rivals, alebo zápolenia s najlepšími vo FUT Champions, FIFA Ultimate Team (FUT) vás po celú sezónu prepojí s herným svetom prostredníctvom rozmanitého obsahu vychádzajúceho zo skutočných výkonov a súťaží, vrátane UEFA Champions League, UEFA Europa League alebo CONMEBOL Libertadores.
  • REŽIM KARIÉRA
    Definujte svoju osobnosť a hrací deň a prežite futbalové sny v režime Kariéra vo FIFA 23 s autentickým zážitkom v podobe niektorých z najznámejších futbalových turnajov a líg, vrátane UEFA Champions League a UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesligy, LaLigy ďalších.

Trailer

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách