F1 Manager 22 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA F1 Manager 22 - PS4F1 Manager 22 - Xbox Series X|S
39,99 €
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 449662
FrontierEN dabing
 
Chceš ušetriť 3 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 11,99 €

F1 Manager 22 [PS5]

Vydajte sa do sveta F1 v oficiálnom licencovanom titule F1 Manager 2022.

O hre:

Staňte sa šéfom tímu konštruktérov a vyberte si zamestnancov a jazdcov na sezónu 2022. Vďaka kompletnej licencii F1 a vernej prezentácii nebudete F1 Manager 2022 len hrať – budete ním žiť.

Kľúčové vlastnosti


  • Kariéra – Buďte najlepší
    Napíšte novú kapitolu vo vzrušujúcej novej ére F1. Vyberte si svoj tím F1 a doveďte ho až k úspechu v oficiálnych pretekoch sezóny 2022. Začnite svoju cestu na chvoste závodného poľa alebo zamierte na stupne víťazov – v titule F1 Manager je voľba na vás. Vašou úlohou bude zapôsobiť na predstavenstvo tým, že splníte sezónne aj dlhodobé ciele a zaistíte tak svojmu tímu úspech v nadchádzajúcich rokoch.

  • Centrála – Vybudujte svoj tím
    Tím konštruktérov je srdcom všetkých závodných operácií. Medzi závodmi budete z centrály tímu ovládať každý detail. Sledujte výkony svojich hviezdnych jazdcov a zamestnancov, udržujte financie v čiernych číslach a preťahujte špičkových odborníkov z ostatných tímov, nech získate výhodu do ďalších závodov.

  • Továreň – Zdokonaľte svoje vozidlá
    Zoznámte sa s novým dizajnom vozidiel na rok 2022 a stretnite sa so súpermi naozaj na blízko. Pripravujte nové komponenty pre svoje vozidlá a pripravte ich na ďalšie závody. Zvoľte si svoj prístup, s ktorým získate výhody na nadchádzajúcich okruhoch - vyviniete vyvážený systém, zameriate sa na oblasti, ktoré treba zlepšiť, alebo chcete vynikať v špecifických výkonových aspektoch?

  • Závod – Vytvorte a realizujte svoju stratégiu
    Od zhasnutia svetiel až po kockovanú vlajku, je to na vás. Budete rozhodovať o stratégiách zastávok v boxoch, o voľbe pneumatík aj o komunikácii s jazdcami. Naplánujte svoj postup a buďte pripravení na dynamický vývoj závodu, vrátane počasia a meniaceho sa stavu závodnej dráhy. Ponorte sa do verne spracovanej a hyperrealistickej simulácie oficiálneho závodu F1.

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách