DOOM Eternal Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA DOOM Eternal - PC DVDDOOM Eternal - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 385480
BethesdaEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetriť 4 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 16,99 €

DOOM Eternal [PS4]

Vyvíjané firmou ID Software, DOOM Eternal je ďalšie pokračovanie cenami ovenčenou a najlepšie predávajúcou hrou DOOM (2016). Zažite ultimátnu kombináciu rýchlosti a sily, kde si pretrháte cestu naprieč dimenziami s vylepšeným bojovým systémom. Poháňané idTechom 7 a doprevádzané adrenalínovým soundtrackom zloženým Mickom Gordonom, DOOM Eternal vám dáva kontrolu nad DOOM Slayerom s ktorým rozstrieľate nových aj klasických démonov so silnými zbraňami v neuveriteľných doposiaľ neukázaných svetoch.

Vypustite ohromnú silu DOOM Slayera. S vylepšenou zbrojou a arzenálom nových a vylepšených zbraní, vrátane do pleca vsadeného kanónu s plameňometom, výsuvnou čepeľou a novou výpadovou schopnosťou, budete rýchlejšími a smrtiacejšími než kedykoľvek predtým. Zničte všetkých démonov stojacich vo vašej ceste s vylepšenou radou zbraní a módov, vrátane Meat Hook nástavca pre Super Shotgun aby ste sa mohli pritiahnuť ku nepriateľom z pekiel tvárou v tvár.

Vyhlaďte viacej démonov než predtým, každý s jeho vlastnými útokmi a schopnosťami. Klasiky pre fanúšikov ako Pain Elemental, Archvile a Arachnotron sa vracajú späť, kým množstvo nových démonov prichádza ako sú napríklad DOOM Hunter a Corrupted Marauder. DOOM Eternal systém zničenia démonov vezme vašu fantáziu do nových úrovní tým, že zaručí, že každé potiahnutie spúšte bude vzrušujúce.

Keď hráte ako Slayer, dovoľte reálnym hráčom vpadnúť do vašej kampane ako démon pre dramatické a nepredvídateľné zvraty vždy keď hráte kampaň. Alebo sa pripojte sami ako démon a vtrhnite do kampane kamaráta alebo do kampane ostatných hráčov. Prepadnite ostatných buď samy alebo s iným hráčom ako časť loveckej partie, aby ste dali Slayerovi okúsiť čo je to skutočné peklo.

Pretrhajte si cestu naprieč epickými, doteraz nevidenými svetmi. Buďte svedkami padajúcich mrakodrapov v Pekle na Zemi. Prebojujte sa cez inváziu na Phobose a objavte starodávne tajomstvá sveta DOOM. Vďaka idTech7 sú všetky prostredia prinesené k životu v nevídaných detailoch.







Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby PlayStation Plus!

Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!



DOOM Eternal - PS4 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 1 hodnotení.
100%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
1 x
4 star
0 x
3 star
0 x
2 star
0 x
1 star
0 x
5,0 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotil 1 zákazník
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách