Disco Elysium (The Final Cut) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Disco Elysium (The Final Cut) - XBOX ONEDisco Elysium (The Final Cut) - NSW
39,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 437299
iam8bitEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5

Disco Elysium (The Final Cut) [PS4]

Vypočúvajte nezabudnuteľné charaktery, vyšetrite vraždy, alebo berte úplatky. Staňte sa hrdinom alebo absolútne hroznou ľudskou bytosťou.

Disco Elysium - The Final Cut ponúka nespočet možností pre znovuhrateľnosť, revolučný dialógový systém a bezprecedentná sloboda v rozhodovaní už v základnej hre, no pridáva aj nové questy a prvý krát je hra plne dabovaná.

Vlastnosti

  • Kompletný Dabing. Všetky postavy v meste ožívajú s kompletným anglickým dabingom. Naveďte postavy proti sebe, skúste im pomôcť, alebo sa zamilujte kým je každé slovo odkomunikované s patričnou emóciou a tónom.
  • Nové questy o politickej vízii. Postavte sa tvárou v tvár realite svojho svetonázoru, keď vás vedie váš politický kompas novými cestičkami. Objavte nových občanov, úplne novú lokalitu a monumentálne vyhliadky ako zanechávate ešte väčšie stopy vo svete.
  • Tvrdý Hard Core. - Smrť, sex, dane a disco - nič nie je vynechané. Revachol je skutočné miesto so skutočnými výzvami. Vyriešte masívne vyšetrovania vrážd, alebo oddychujte pri vedľajších prípadoch. Detektív rozhoduje, občania poslúchajú.






Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách