DiRT 5 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA DiRT 5 - PC CIABDiRT 5 - PS4DiRT 5 - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 409110
CodemastersEN dabing

Doporučené produkty (2)

DiRT 5 [PS5]

Epické preteky, čistý výraz, nespútaný štýl.

DiRT 5 je nový odvážny off-road závodný zážitok vytvorený spoločnosťou Codemasters. Vydajte sa na cestu najznámejšími traťami na svete. Riaďte najširšiu súpisku automobilov od ikonických rally, cez nákladné autá, až po GT autá a mnoho ďalšieho. DIRT 5 je ďalšou generáciou extrémnych závodov, vďaka ktorej si môžete zahrať kariéru s hviezdami, split-screen pre 4 hráčov, inovatívne online režimy, editor farieb a polepov áut a ďalšie nové funkcie.

  • Vydajte sa na cestu okolo sveta a pretekajte na viac ako 70 jedinečných trasách v 10 rôznych globálnych lokalitách v ohromujúcom prostredí s dynamickým počasím a denným časom.
  • Dostaňte sa za volant eklektického a vzrušujúceho zoznamu automobilov. Dobite najťažší terén pomocou ťažkých terrénych SUV, dostaňte sa s kultovým rally na nové miesta alebo pocítite silu automobilov s 900 koňmi v šprintoch.
  • Zachyťte svoje najväčšie skoky a najlepšie pohyby podrobným fotografickým režimom.

    Svetovo uznávané hlasové talenty Troy Baker a Nolan North vás sprevádzajú v kariérnom režime DiRT 5. Pod vedením pretekárskej ikony sú na vás všetky oči, aby ste sa stali novou hviezdou zosilneného sveta terénnych pretekov.



    Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách