Digimon World: Next Order Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Digimon World: Next Order - PS4
69,99 €
37,99 €
Cena bez DPH: 31,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457639
BandaiEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 30,99 €

Digimon World: Next Order [NSW]

O hre

Vitajte späť v digitálnom svete!

Digitálny svet sa rozmáha s Machinedramon a teraz je v stave úplného chaosu. Ako Digidestined je na vás, aby ste obnovili poriadok vo svete v Digimon World: Next Order, RPG hre zbierajúcej Digimonov.

Nájdite a naverbujte čo najviac verných Digimonových spoločníkov, aby ste znovu vybudovali digitálny svet. Dokážete vyvážiť tréning a prieskum, aby ste zabránili vírusom infikovanému Digimonovi spôsobiť úplné zničenie?


Kľúčové vlastnosti

  • NEKONEČNÁ ZÁBAVA
    Vyberte si medzi mužským alebo ženským protagonistom a hľadajte dobrodružstvo s viac ako 200 Digimonmi, ktorých môžete zbierať! Preskúmajte svet nie s jedným, ale s dvoma Digimonskými spoločníkmi vôbec prvýkrát.

  • STARAJTE SA O DIGIMONOV
    Vytvorte si silné puto so svojimi Digimonmi tým, že sa o nich budete starať: kŕmte ich, trénujte, budujte ich disciplínu a venujte im pozornosť. Čím silnejšie je puto medzi vami a vaším Digimonom, ako aj medzi dvoma Digimonskými spoločníkmi, tým väčšia je šanca na víťazstvo v bitkách!

  • BUDUJTE PRIESTRANNÉ MESTO
    Rozšírte a spravujte svoje mesto Floatia. Naverbujte nových Digimonov, vylepšujte budovy, pestujte plodiny a mnoho iného, až sa vaše mesto stane rozľahlou Digimon metropolou.

  • VYVINUTÝ BOJOVÝ SYSTÉM AI
    Vycvičte svoj pár Digimonov, aby kooperatívne bojovali v bitkách AI. Vydávajte príkazy a povzbudzujte ich k víťazstvu!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách