Dakar Desert Rally Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Dakar Desert Rally - PS4Dakar Desert Rally - Xbox Series X|S
44,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 451242
SaberEN dabing
 
Chceš ušetriť 6 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 24,99 €

Dakar Desert Rally [PS5]

Dakar Desert Rally je najväčšie a najúžasnejšie dobrodružstvo v terénnych rely, aké bolo kedy vyvinuté. Dakar Desert Rally zachytáva skutočnú rýchlosť a vzrušenie z najväčších rally pretekov Amaury Sport Organisation na planéte, čo predstavuje širokú škálu licencovaných vozidiel od najlepších svetových výrobcov, vrátane motocyklov, áut, nákladných áut, štvorkoliek a SSV. Hra ponúka jedinečné výzvy pre skalných fanúšikov off-roadovej simulácie a príležitostných fanúšikov pretekov. Súťažte v divokých online pretekoch pre viacerých hráčov alebo prechádzajte rozsiahlou divočinou v hre pre jedného hráča offline.

Kľúčové vlastnosti

  • Autentický zážitok z Rally Dakar
    Viac ako 30 etáp plných pretekov rely z oficiálnych pretekov Rely Dakar 2020, 2021 a 2022 s oficiálne licencovanými vozidlami, tímami a pilotmi v režimoch pre viacerých hráčov a pre jedného hráča. To všetko v obrovskom otvorenom svete, ktorý vás neobmedzuje len na trate a cesty. Hra tiež podporuje širokú škálu volantov pre dokonalý zážitok z jazdy.

  • Ročné obdobia a dynamické počasie
    Obsahuje všetky štyri ročné obdobia a celý cyklus deň-noc. Či už čelíte vznášajúcim sa piesočným búrkam, žiariacemu slnečnému žiareniu v púšti, vyčerpávajúcemu dažďu a snehu alebo hlbokému bahnu, budete musieť prekonať živly a svoju konkurenciu, aby ste vyhrali.

  • Hrajte online aj offline
    Rozviňte svoju kariéru v Rally Raid v hre pre jedného hráča alebo súťažte v online multiplayerových podujatiach so svojimi priateľmi. Budete tým najrýchlejším jazdcom práve vy?

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách