Clive ’n’ Wrench Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Clive ’n’ Wrench - PS5Clive ’n’ Wrench - NSW
39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 453720
NumskullEN dabing

Clive ’n’ Wrench [PS4]

O hre

Clive ’N’ Wrench je 3D plošinovka sústredená okolo králika Clivea a Wrencha, opice na chrbte. Vaše dobrodružstvo vás prevedie časom a priestorom v magickej chladničke z 50. rokov minulého storočia v snahe odčiniť chybu Cliveovej sesternice Nancy a nakoniec prekaziť tyranského doktora Daucusa.

Hra je inšpirovaná žánrovými klasikami ako Spyro the Dragon a Jak Daxter. Clive ’N’ Wrench má svoje titulné duo králika a opicu, ktorí skáču, kotúľajú sa, vznášajú a otáčajú si cestu celým radom šialených svetov.


Kľúčové vlastnosti

  • Príbeh, ktorý ohýba časom
    Vaše dobrodružstvo vás prevedie celou cestou od prehistorickej doby ľadovej v Iceceratops, cez staroveký Egypt v Tempus Tomb až po Divoký západ.

  • Priestor ohrozujúce miesta
    Preskúmajte 11 rôznych úrovní, z ktorých každá má svoj vlastný boj s bossom. Brilantne spracované plošinové raje plné výziev, zberateľských predmetov a charizmatických postáv.

  • Zdokonalené animácie
    Roky boli vynaložené na zdokonaľovanie pocitu a animácie každého pohybu v rozmanitej sade pohybov Clivea a Wrencha, prispôsobenej pre skúsených hráčov aj pre nováčikov.

  • Dielo vášne
    Projekt od jediného vývojára Roba Wassa začal v roku 2011, Clive ’N’ Wrench je skutočným dielom vášne od skutočného fanúšika tohto žánru.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách