Bunch of Heroes [Steam]

digitálna distribúcia
8,99 €
5,99 €
Cena bez DPH: 4,99 €
 
Kód produktu: 416439
NGDEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Bunch of Heroes [Steam] [PC digital]

"The Bunch" je tím superbojovníkov z rôznych častí sveta, ktorí sú vo svojej profesii mimoriadne zdatní. Jedine oni totiž môžu zastaviť inváziu nepriateľských mimozemšťanov a jich armády zombii.

El Camarada alias RedScare je slávnym bojovníkom z Moskvy. Ako vojak Červenej armády kedysi pomáhal pri kubánskej revolúcii a po krátkom, vášnivom romániku s agentkou zvanou Táňa sa rozhodol zostať na ostrove slobody a trénovať tu revolucionárov. Ako Fidelov osobný strážca vyniká predovšetkým v technike výbušných cigár.

Kapitán Smith, známy tiež ako Duke, je bývalým esom britského Kráľovského letectva. V službách Jej Veličenstva prebrázdil takmer celý svet a teraz sa rozhodol zameniť cestovanie za služby svetovej veľmoci – UN. Jeho muška je povestná, jeho zrak však v žiadnom prípade. Tento starec z RAF si ale dokáže poradiť v každej situáciu. Hovorí sa o ňom, že je vraj dvounulovým agentom, napriek tomu že si svoj čaj stále radšej mieša než šejkruje.

Staňte sa hrdinom, akého Zem potrebuje!



  • Bunch of Heroes je humorná kooperatívna PC strieľačka pre 4 hráčov. Tím superhrdinov z plánety Zem bojuje proti invázii mimozemských nepriateľov a ich armáde zombií.
  • Môžete hrať za agentku Liu, búchača Joea, EL Commandanta či kapitána Smitha. Spolu so svojim hrdinom potom musíte zachrániť Zem pred strašným osudom. V prežití Vám pomôže široký arzenál zbraní, ako sú plameňomety, guľomety či gravitačné bomby. Najúčinnejším prostriedkom k ničeniu nepriateľov sú však superschopnosti, ktoré má každý protagonista iné.
  • Spojte sa online až so 4 hráčmi, postupujte na nové úrovne a zlepšujte si svoje vlastnosti a schopnosti.
  • Hra Bunch of Heroes je vyvedená v komiksovom štýle, sprevádzanom retro hudbou a špičkovou technológiou, to všetko okorenené skvelým humorom, ktorý iste ocenia všetci nepriatelia zombií a odporných emzákov.

  • Jedná sa o digitálnu verziu hry Bunch of Heroes, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách