Assassin’s Creed: Mirage Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Assassin’s Creed: Mirage - PS5Assassin’s Creed: Mirage - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 451002
UbisoftEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 22,99 €

Assassin’s Creed: Mirage [PS4]



Užite si príbeh o Basimovi!

O hre:

Užite si príbeh o Basimovi, prefíkanom pouličnom zlodejíčkovi s desivými vidinami, ktorý hľadá odpovede v rušných uliciach Bagdadu v deviatom storočí. Prostredníctvom záhadného prastarého spolku menom Skrytie sa stane smrtiacim asasínskym majstrom a zmení svoj osud spôsobom, ktorý si nikdy ani nedokázal predstaviť.




Kľúčové vlastnosti

  • Objavte starostlivo vytvorený, akčne dobrodružný príbehový zážitok, ktorý sleduje premenu spupného mladíka na elegantného majstrovského asasína.
  • Vydajte sa na Alamút, legendárny domov asasínov, kde bol položený základ Bratstva, v tomto srdcovom holde hre, ktorá to všetko začala.
  • Užite si moderné poňatie ikonických vlastností a hrateľnosti, ktorá definovala túto značku celých 15 rokov, zatiaľ čo sa budete pomocou parkúru plynule pohybovať po meste a nenápadne likvidovať ciele pomocou brutálnejších vrážd ako kedykoľvek predtým.
  • Preskúmajte neuveriteľne zaľudnené a živé mesto, ktorého obyvatelia reagujú na každý váš pohyb, a odhaľte tajomstvo štyroch jedinečných štvrtí počas zlatééry Bagdadu.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách