Arcade Spirits: The New Challengers Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Arcade Spirits: The New Challengers - PS4Arcade Spirits: The New Challengers - PS5
39,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 445180
PQubeEN dabing

Arcade Spirits: The New Challengers [NSW]

Arcade Spirits: The New Challengers je pokračovaním hry Arcade Spirits z roku 2019, vizuálneho románu o láske a pixeloch, v ktorom hľadáte priateľstvo a romantiku pri práci v arkádovej hre. Teraz sa karta obrátila, keď hľadáte priateľstvo a romantiku pri HRANÍ v arkáde!

O hre

PRÍBEH
Vo vzdialenej budúcnosti roku 20XX, alternatívnej časovej osi, kde arkády nikdy nezmizli... ste ctižiadostivý hráč hľadajúci slávu e-športov na Fist of Discomfort 2 Pro Tour. Hľadáte partnera na hranie, pripojíte sa k tímu hráčov, ktorí sa stretávajú v Good Clean Fun, kombinovanej pizzerii / práčovni / pasáži. Je na vás, aby ste zhromaždili tím a dozvedeli sa viac o tom, kto sú a ako najlepšie podporiť ich sny. Porazte súperov, dobite turnaje, budujte vzťahy a odhaľte podivné arkádové sprisahanie, keď váš tím kráča po ceste k víťazstvu!

HERNÉ MOŽNOSTI

  • Šesť nových postáv, s ktorými sa môžete spriateliť a zamilovať si, ako aj niekoľko opätovných vystúpení obľúbených zo série.

  • Postavy od Molly Nemecek a pulzujúce synthwave melódie od Grega Mirlesa!

  • Zmerajte svoju osobnosť pomocou Iris, vašej šikovnej virtuálnej asistentky. Môžete byť láskavý, stály, nepredvídateľný, odvážny alebo flexibilný!

  • Randíte s kýmkoľvek, kto sa vám páči, bez ohľadu na vaše zámená, alebo sa úplne zamerajte na budovanie priateľstiev.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách