Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická kolobežka Devron Zerga EH-100

Moderná a ľahká elektrická kolobežka, skladacia konštrukcia, jednoduché ovládanie, bezdušové kolesá, výkonný motor, batéria Panasonic, kompletná výbava. viac


749,60 €

s DPH

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Záruka 2 roky

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Elektrokolobežka Devron Zerga EH-100 je jednoduchá, kompaktná a rýchla elektrická kolobežka. Motor s výkonom 250 W, ktorý je krátkodobo schopný dosiahnuť aj dvojnásobného výkonu, je umiestnený v prednom kolese a kolobežke dodáva maximálnu rýchlosť 20 km/h. S batériou Panasonic s kapacitou 7,7 Ah integrovanou v nášľape na jedno nabitie prejdete až 25 km. Elektrokolobežka navyše disponuje modernou technológiou rekuperácie. Pri brzdení sa tak kinetická energia premieňa späť na elektrickú a batéria sa tým dobíja. Najmä pri jazde v kopcoch tak táto vychytávka k dojazdu pridáva potrebné stovky metrov. Elektrická kolobežka si poradí aj s naozaj prudkými kopcami so sklonom až 15°. Pri jazde z kopca zase oceníte dvojicu spoľahlivých bŕzd - prednú ABS elektronickú a zadnú kotúčovú.

Elektrická kolobežka Devron Zerga EH-100 vyniká svojím elegantným a čistým dizajnom. Jediným tlačidlom intuitívne ovládate všetky funkcie kolobežky aj predné LED osvetlenie. Displej potom zobrazuje všetky potrebné informácie ako aktuálna rýchlosť, stav nabitia batérie a rýchlostný mód, v ktorom sa práve nachádzate (môžete vyberať medzi ekonomickou rýchlosťou 15 km/h a maximálnou rýchlosťou 20 km/h). Na pravej strane riadidiel páčkou ovládate plyn s funkciou tempomatu (nemusíte pre udržanie rýchlosti neustále páčku držať). Na ľavej strane je klasická brzdová páčka, ktorej stlačením sa zároveň automaticky zapnú zadné brzdové svetlá. Všetky lanká sú vedené vnútrom rámu z ľahkého leteckého hliníka s pieskovanou povrchovou úpravou. Káble tak nikde funkčne ani dizajnovo neprekážajú a minimalizuje sa riziko ich poškodenia.

Elektrokolobežka Devron Zerga EH-100 je zároveň skvele vybavená. Kolesá s veľkosťou 8,5" sú bezdušové a nehrozí tak ich prepichnutie či iné ťažkosti. Jazdné vlastnosti však majú porovnateľné s klasickými nafukovacími plášťami. Vďaka jednoduchému skladaciemu mechanizmu nebude prenášanie ani skladovanie najmenší problém. Svojou hmotnosťou 12,5 kg sa elektrokolobežka radí medzi najľahšie modely, takže si s jej prenosom poradia aj staršie deti. Protišmykový nášľap je dostatočne priestranný pre pohodlnú jazdu aj na dlhších trasách. Funkčnú výbavu dopĺňajú blatníky a samozrejme nechýba ani stojan. Vysokú bezpečnosť okrem efektívnych bŕzd a kompletného osvetlenia zaručujú reflexné prvky na stranách kolobežky a hlasný zvonček na riadidlách.

Ak hľadáte elegantný dopravný prostriedok pre rýchle presuny po meste alebo pre pohodové jazdenie, moderná elektrokolobežka Devron Zerga je pre Vás ideálnou voľbou.


Skladovanie a údržba batérií: Batériu (prípadne celý produkt vrátane batérie - pokiaľ nie je možné batériu vybrať) odporúčame skladovať na suchom a tmavom mieste v teplotách medzi 10°C a 20°C. Ak predpokladáte, že výrobok nebudete dlhšiu dobu používať, odporúčame batériu nabiť a aspoň raz za mesiac opäť dobiť na 100% kapacity. Dodržiavaním týchto pokynov zabránite rýchlemu úbytku menovitej kapacity batérie v priebehu jej životnosti.


Technický popis:

materiál rámu letecký hliník
výkon motora 250 W (maximálny 500 W)
typ motora v prednom kolese
maximálny krútiaci moment 16 Nm
maximálna rýchlosť 15/20 km/h
maximálne stúpanie 15°
batéria Li-Ion, Panasonic 7,7 Ah (280 Wh)
dojazd na jedno nabitie 18 - 25 km
čas pre plné nabitie 3 h
predná brzda ABS elektronická
zadná brzda kotúčová
kolesá bezdušové
veľkosť pneumatík 8,5" (21,5 cm)
rozmery nášľapu 41 x 14,5 cm
výška nášľapu (horná) 15 cm
výška nášľapu (spodná) 8,75 cm
výška riadidiel 110 cm
šírka riadidiel 48 cm
osvetlenie predné a zadné, zadné brzdové
rozmery kolobežky 108 x 43 x 114 cm
rozmery zloženej kolobežky 108 x 43 x 49 cm
minimálna odporúčaná výška jazdca 120 cm
nosnosť 120 kg
hmotnosť 12,5 kg
ďalšie vybavenie tempomat, skladací mechanizmus, stojan, blatníky, zvonček, reflexné prvky


Predpokladaný maximálny dojazd je zásadne veľmi závislý na najrôznejších podmienkach. Medzi niektoré z týchto faktorov patrí zvolený stupeň podpory, hmotnosť jazdca, povaha terénu, vietor, tlak pneumatík a ich vzorka a okolitá teplota. Všetky dojazdy platia pre optimálne podmienky. Optimálne či ideálne podmienky sú: používanie ekonomického jazdného režimu, rovný / plochý terén, bez protivetra, okolitá teplota 20° C, bezprofilové pneumatiky nahustené na odporúčaný tlak, dodržiavanie odporúčanej nosnosti udávanej výrobcom. Optimálny dojazd tiež ľahšie dosiahnete, ak budete kolobežke pomáhať odrážaním, napríklad pri rozbiehaní alebo do kopca.


UPOZORNENIE: Elektrické kolobežky nemajú homologáciu pre jazdu v bežnej premávke na pozemných komunikáciách. Použitie je na vlastné nebezpečenstvo.


Spotrebiteľ je pri používaní výrobku plne zodpovedný za dodržiavanie právnych predpisov pre prevádzku výrobku na pozemných komunikáciách a za dodržiavanie pravidiel cestnej premávky (bližšie to špecifikuje Vyhláška č. 134/2018 Z. z. a Zákon č. 106/2018 Z. z.), respektíve za dodržiavanie právnych predpisov platiacich pre danú krajinu.

 

Parametre produktu

Maximálna nosnosť 120 kg
Minimálna odporúčaná výška jazdca 120 cm
Kapacita batérie 7700 mAh
Dojazd 25 km
Maximálna rýchlosť 20 km/h
Maximálne stúpanie 8.53 °
Hmotnosť 12.50 kg
Výkon motora 250 W
Veľkosť kolies 8,5"
Brzdy zadná kotúčová, predná ABS elektronická
Riadenie páčka na riadidlách
Rozmery 1080 x 430 x 1140 mm
Typ kolies bezdušové
Typ motora nábojový
Umiestnenie motora v prednom kolese
Rekuperácia áno
Sedlo nie

Alternatívy

Stráženie dostupnosti produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke