Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Práškový koncentrát Gatorade Powder 350g

Prášok na prípravu športového nápoja s cukrom a sladidlami, vhodný pre profesionálnych i amatérskych športovcov. viac


Príchuť: 

Zvoľte variant produktu

11,60 €
3,31 € / 100 g

s DPH

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

  • Chceli by ste si zaobstarať niečo, po čom túžite, ale zaplatiť napríklad až po výplate? Alebo si chcete jednoducho tovar pred zaplatením prezrieť, ale nechce sa Vám do kamennej predajne? U nás to nie je žiadny problém. Pri nákupe tovaru do celkovej hodnoty 300 € máte možnosť odložiť si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupnom košíku zvoliť možnosť „Zaplatím o 30 dní bez navýšenia (Ahoj)“. Ako bonus nezaplatíte ani euro navyše.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Práškový koncentrát Gatorade Powder 350g slúži na prípravu piatich litrov špičkového športového nápoja. Nápoj Gatorade je vedecky vyvinutý hydratačný a nutričný nástroj pre všetkých, ktorí sa venujú fyzicky extrémne náročnej aktivite. Bol vyvinutý roku 1965 športovými lekármi floridskej univerzity, aby maximalizoval výkon špičkových športovcov a minimalizoval dôsledky únavy pri fyzickej aktivite. Iontové nápoje zvyšujú vstrebávanie vody počas fyzického výkonu a prispievajú k udržaniu výkonnosti pri dlhšom vytrvalostnom fyzickom výkone. Pite počas výkonu ako súčasť vyváženej stravy a zdravého životného štýlu.


Výživové údaje100 ml
Energetická hodnota 106 kJ
25 kcal
Tuky
- z toho nasýtené mastné kyseliny
0 g
0 g
Sacharidy
- z toho cukry
6 g
6 g
Bielkoviny 0 g
Soľ 0,13 g
Sodík 52 mg
Chlorid 47 mg
Draslík 12 mg
Horčík 5 mg

Z jedného balenia Gatorade Powder 350g vyrobíte 5l iontového nápoja.


 
Stráženie ceny produktu