Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Fitness schody TechnoGym Excite Climb Advanced LED

Prepracovaný profi trenažér, príjemné používateľské rozhranie, samomazný systém, robustná konštrukcia, nadčasový dizajn. viac


9 874,60 €

s DPH

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Ak je tovar označený ako "Servis u zákazníka", vybavenie reklamácie sa bude konať priamo u zákazníka v rámci záručnej lehoty, náklady znáša predávajúci. V prípade, že zariadenie nie je možné opraviť na mieste bude nami odvezený do servisného strediska k vybaveniu reklamácie. Po vybavení reklamácie bude opravené zariadenie doručené k zákazníkovi pokiaľ nie je reklamácia vybavená inak o čom bude zákazník informovaný telefonicky alebo e-mailom. Služba "Servis u zákazníka" sa vzťahuje iba na tovar umiestnený na území SR.

  • Montáže strojov sú rozdelené do troch skupín podľa časovej a technickej náročnosti. V prípade objednania montáže sa s Vami automaticky spojí telefonicky jeden z našich kvalifikovaných technikov a po dohode vykoná montáž. Lacnejšie stroje väčšinou zvládnete zmontovať svojpomocne, ale pokiaľ si predsa len neveríte alebo sa tým nechcete zaoberať, môžete si objednať platenú montáž našim odborným technikom.

  • Záruka 2 roky

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Fitness schody Technogym Excite Climb Advanced LED pomáhajú športovcom prekonávať samých seba až za hranice očakávania. Naštartujte svalovú aktiváciu pre maximálne spaľovanie kalórií a formovanie svalov prostredníctvom unikátnych cvikov. Fitness schody Technogym boli navrhnuté tak, aby poskytli najširší priestor pre cvičenie na čo najmenšej ploche. Využitá plocha stroja je tak 1 m2. Vďaka tomu sa zmestí do priestoru viac trenažérov či iné posilňovacie fitness vybavenie naraz. Nerezové pánty, samomazná reťaz, odolnosť proti potu a vodiace tyče zo zliatiny titánu (tak pevné, že sa používajú aj na výrobu buldozérov) zabraňujú korózii a vďaka nim nevzniká potreba nadmernej údržby. Jednoduchý, avšak elegantný funkčný dizajn uľahčuje technické kontroly a čistenie ako stroja, tak aj podlahy.

Fitness schody Technogym Excite Climb Advanced LED disponujú perfektným podsvieteným displejom, ktorý je veľmi dobre čitateľný aj pri nižšom osvetlení. Spolu s prepracovaným počítačom tak tvorí skvelú kombináciu, ktorá je používateľský príjemná a zároveň poskytuje maximum možností. Programová výbava je viac než dostatočná - celkom 13 programov, medzi nimi je rýchly štart, cieľové programy (čas, vzdialenosť, kalórie), cvičenie podľa tepovej frekvencie (CPR), 6 profilových programov, cvičenie podľa tréningových zón a program zameraný na redukciu hmotnosti. Samozrejmosťou trenažéra je držiak na fľašu a transportné kolieska. Trenažér disponuje rovnako postrannými držadlami po celej dĺžke, ktoré možno využiť ako pomocné opierky alebo ich zaradiť do tréningu. Vďaka týmto vlastnostiam sú fitnes schody Technogym Climb Advanced LED skvelým strojom nielen do každej profi posilňovne, ale všade tam, kde je vyžadovaná maximálna kvalita a najvyšší komfort.

Kľúčové vlastnosti:

  • prepracovaný profi trenažér
  • minimálna nutnosť údržby
  • samomazná reťaz
  • vysoká robustnosť
  • prehľadný LED displej
  • praktické postranné držadlá
  • atraktívny nadčasový dizajn
  • transportné kolieska a držiak na fľašu
  • CPR program (obdoba HRC): stroj zvyšuje alebo znižuje záťaž tak, aby bol používateľ neustále v optimálnej zóne tepovej frekvencie
  • 13 programov - rýchly štart, 3 cieľové programy, podľa tepovej frekvencie, 6 profilových programov, tréningové zóny, redukcia hmotnosti

Technický popis:

Nosnosť 180 kg
Minimálny počet schodov 3
Počet stupňov záťaže 30
Rýchlosť 24 - 165 schodov za minútu
Držiak na fľašu áno
Výška schodov 206 mm
Hĺbka schodov 281 mm
Šírka schodov 470 mm
Rozmery v189 cm x š77 cm x d130 cm
Hmotnosť 190 kg
Napájanie 220V, 230V

 

Parametre produktu

Nastavenie záťaže áno
Hmotnosť 190 kg
Maximálna nosnosť 180 kg
Nastavenie výšky kroku nie
Počítadlo krokov áno
Meranie tepovej frekvencie áno
Rýchlosť chôdze áno

Alternatívy

Stráženie ceny produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke