Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Elektrokolobežka JDBUG Sports AKCIA

Jednoduché ovládanie, Li-Ion batéria, plynová rukoväť, motor v zadnej časti pod nášľapom, brzda v zadnom blatníku. viac


Farba:  modrá

374,60 €

582,90 € s DPH

-36%

Ušetríte 208,30 €

Vaša vernostná zľava 0%

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Bicykle Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway sú z 99% zostavené a nastavené. Stačí iba nasadiť pedále, otočiť riadidlá a donastavovať podľa návodu a môžete vyraziť. Zastavte sa tiež na jednej z našich predajní v Bratislave, Trenčíne alebo Košiciach a na požiadanie Vám tu bicykel pripravíme 100% pripravený na jazdu. Na všetky bicykle zakúpené u nás môžete tiež využiť prvú garančnú prehliadku po najazdení 100 km zadarmo.

  • Záruka 2 roky

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Elektrokolobežka JDBUG Sports je vhodná pre všetkých používateľov na cestu do školy, do práce, na rýchle premiestňovanie v továrenských halách alebo len tak pre zábavu. Elektrokolobežka JDBUG Šport Vás povznesie späť do detských rokov, ale tak trochu inak, moderne a elegantne. Elektrokolobežka JDBUG je určená pre všetkých používateľov, ktorí požadujú maximálny výkon za rozumnú cenu. Ovládanie je tak jednoduché, že ho zvládne aj "malé" dieťa. Elektrokolobežka sa zapína stlačením tlačidla v spodnej časti riadidiel. Potom sa stačí odraziť a rozbehnúť sa. Rýchlosť sa pridáva plynovou rukoväťou na pravej strane riadidiel. Ako brzdu využívate zadný blatník. Ďalšou prednosťou je skladnosť, elektrokolobežka má dve možnosti zloženia, prvá je takzvaná parkovacia, kedy dôjde k polozloženiu a elektrokolobežka samostatne stojí, alebo úplné zloženie, ktoré slúži na prepravu napríklad v kufri auta, skladovanie doma, v garáži alebo pre jednoduché prenášanie.


Skladovanie a údržba batérií: Batériu (prípadne celý produkt vrátane batérie - pokiaľ nie je možné batériu vybrať) odporúčame skladovať na suchom a tmavom mieste v teplotách medzi 10°C a 20°C. Ak predpokladáte, že výrobok nebudete dlhšiu dobu používať, odporúčame batériu nabiť a aspoň raz za mesiac opäť dobiť na 100% kapacity. Dodržiavaním týchto pokynov zabránite rýchlemu úbytku menovitej kapacity batérie v priebehu jej životnosti.


Technický popis:

batéria Li-Ion 4,4Ah / 36V
brzdy v zadnom blatníku
dojazd 40 min. v závislosti na profile trate
hmotnosť 12,85 kg
kolesá 8" nafukovacie
motor 300W
napätie 36V
minimálna odporúčaná výška jazdca 120 cm
nosnosť 100 kg
riadenie plynová rukoväť
rozmery 1008 x 460 x 1150 mm
rýchlosť 15 - 17 km/h (pri váhe 65 kg)
typ motora reťazový
umiestnenie motora v zadnej časti pod nášľapom


Predpokladaný maximálny dojazd je zásadne veľmi závislý na najrôznejších podmienkach. Medzi niektoré z týchto faktorov patrí zvolený stupeň podpory, hmotnosť jazdca, povaha terénu, vietor, tlak pneumatík a ich vzorka a okolitá teplota. Všetky dojazdy platia pre optimálne podmienky. Optimálne či ideálne podmienky sú: používanie ekonomického jazdného režimu, rovný / plochý terén, bez protivetra, okolitá teplota 20° C, bezprofilové pneumatiky nahustené na odporúčaný tlak, dodržiavanie odporúčanej nosnosti udávanej výrobcom. Optimálny dojazd tiež ľahšie dosiahnete, ak budete kolobežke pomáhať odrážaním, napríklad pri rozbiehaní alebo do kopca.


UPOZORNENIE: Elektrické kolobežky nemajú homologáciu pre jazdu v bežnej premávke na pozemných komunikáciách. Použitie je na vlastné nebezpečenstvo.


Spotrebiteľ je pri používaní výrobku plne zodpovedný za dodržiavanie právnych predpisov pre prevádzku výrobku na pozemných komunikáciách a za dodržiavanie pravidiel cestnej premávky (bližšie to špecifikuje Vyhláška č. 134/2018 Z. z. a Zákon č. 106/2018 Z. z.), respektíve za dodržiavanie právnych predpisov platiacich pre danú krajinu.


Video


Recenzie

Hodnotenie: 5

100%

zákazníkov odporúča

2

hodnotení používateľov


OZ
OZ

Overený zákazník

Hodnotené: 18. 7. 2018

Produkt zakúpený na inSPORTline.cz

Perfektní na přemísťování po městě

Už nikdy nebudete potřebovat MHD, jako já

Perfektní i při vysoké rychlosti, skvělý brzdný systém, což zajišťuje bezpečnou jízdu

je lehčí než starší model, který jsem měla, což při nošení do 2. patra bez výtahu je skvělé

je skladná, dojedete všude, složíte i ve škole a můžete mít stále s sebou

složíte i do auta

je voděodolná, takže není potřeba mít obavy, že Vás na cestě zastihne déšť, ale doporučuji vozit v batohu pláštěnku pro sebe:)

Bez této koloběžky už opravdu ani ránu, po městě se přemisťuji během pár minut

není problém jízda po chodníku v pomalejším tempu, nemusíte jako s kolem jezdit po cestě

jezdí sama, takže stačí jen stát a rozjet se


Parametre produktu

Maximálna nosnosť 100 kg
Minimálna odporúčaná výška jazdca 120 cm
Batéria Li-Ion 4,4Ah / 36V
Dojazd 10 - 12 km
Rýchlosť 15-17 km/h
Hmotnosť 12.85 kg
Výkon motora 300 W
Veľkosť kolies 8"
Brzdy v zadnom blatníku
Riadenie plynová rukoväť
Rozmery 1008 x 460 x 1150 mm
Typ kolies nafukovacie
Typ motora reťazový
Umiestnenie motora v zadnej časti pod nášľapom

Alternatívy

Stráženie dostupnosti produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke