Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Rybí olej Nutrend Omega 3 Softgel Caps 120 kapsúl

Zdroj Omega-3 mastných kyselín podporujúcich mozgovú činnosť, prospešných na srdce a zrak. viac


16,50 €
9,96 € / 100 g

s DPH

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

  • Chceli by ste si zaobstarať niečo, po čom túžite, ale zaplatiť napríklad až po výplate? Alebo si chcete jednoducho tovar pred zaplatením prezrieť, ale nechce sa Vám do kamennej predajne? U nás to nie je žiadny problém. Pri nákupe tovaru do celkovej hodnoty 300 € máte možnosť odložiť si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupnom košíku zvoliť možnosť „Zaplatím o 30 dní bez navýšenia (Ahoj)“. Ako bonus nezaplatíte ani euro navyše.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Rybí olej Nutrend Omega 3 Softgel Caps 120 kapsúl obsahuje esenciálne mastné kyseliny omega-3, ktoré podporujú mozgovú činnosť, udržujú srdcové funkcie a podporujú zrak. Priaznivé účinky sú dosiahnuté pri dennom príjme 250 mg EPA a DHA. S každou kapsulou do seba dostávate zdravú podobu rybieho oleja, ktorý obsahuje koncentrované omega-3 mastné kyseliny eikosapentaénové (EPA) a omega-3 mastné kyseliny dokosahexaenové (DHA). Esenciálne mastné kyseliny omega-3 podporujú mozgovú činnosť, udržujú srdcové funkcie a podporujú zrak. Mastné kyseliny v OMEGA 3 PLUS sú získavané z ančovičiek odchytených v južnom Pacifiku, v lokalitách Peru a Chille.


Špecifikácia:

  • 1000 mg rybieho oleja v každej kapsuli
  • 30% EPA a 21% DHA v každej kapsuli
  • ľahko vstrebateľné kapsule
  • efektívna využiteľnosť organizmom

 

OMEGA 3 SOFTGEL CAPS je určený:

  • pre každodenné užívanie
  • pre zlepšenie kvality života
  • pre zlepšenie srdcovej a mozgovej činnosti

 

Odporúčané dávkovanie produktu OMEGA 3 SOFTGEL CAPS: užívajte 1-2 kapsule denne. Maximálna denná dávka sú 2 kapsule. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Použitie produktu OMEGA 3 SOFTGEL CAPS: podľa odporúčaného dávkovania prehltnite kapsule a zapite dostatočným množstvom vody. Nie sú vhodné alkoholické a mliečne nápoje. Kapsulu nehryzte!

Upozornenie: Doplnok stravy. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25°C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.


Zloženie produktu OMEGA 3 SOFTGEL CAPS: rybí olej, želatínová kapsula (želatína bravčová, glycerol, voda). Výrobok obsahuje alergén ryby.

Zloženie 100 g 1 kapsula 2 kapsule
Rybí olej 72 464 mg 1000 mg 2000 mg
- z toho kyselina eikosapentaenová (EPA) 21 812 mg 301 mg 602 mg
- z toho kyselina dokosahexaenová (DHA) 15 217 mg 210 mg 420 mg
1 kapsula: 1380 mg
Hmotnosť obsahu balenia: 165,6 g

 


Video

Stráženie dostupnosti produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke