Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Kreatin Nutrend Creatine Ethyl Ester 120 kapslí

Skvelá vstrebateľnosť, využiteľnosť a stabilita, ideálny pre silových športovcov, dynamické športy, pre zvýšenie svalovej sily. viac


14,50 €
19,36 € / 100 g

s DPH

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

  • Chceli by ste si zaobstarať niečo, po čom túžite, ale zaplatiť napríklad až po výplate? Alebo si chcete jednoducho tovar pred zaplatením prezrieť, ale nechce sa Vám do kamennej predajne? U nás to nie je žiadny problém. Pri nákupe tovaru do celkovej hodnoty 300 € máte možnosť odložiť si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupnom košíku zvoliť možnosť „Zaplatím o 30 dní bez navýšenia (Ahoj)“. Ako bonus nezaplatíte ani euro navyše.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Kreatín Nutrend Creatine Ethyl Ester 120 kapslí (CEE) je pokročilá forma kreatínu - esterifikovaný kreatín, ktorý sa vyznačuje lepšou stabilitou, výbornou využiteľnosťou a vstrebateľnosťou. Má zníženú tendenciu zadržiavať vodu. Ideálne pre silových športovcov a športovcov, ktorí sa venujú dynamickým športom. Vhodný pre zvýšenie svalovej sily.


CREATINE ETHYL ESTER:

  • znižuje zadržiavanie vody
  • obohatené o kyselinu alfa-lipoovú a vitamín B6
  • žiadne nadúvanie, kŕče či dehydratácia


CREATINE ETHYL ESTER je naviac obohatený o kyselinu alfa-lipoovú (ALA)
 
ALA je koenzýmom radu telesných reakcií. Zúčastňuje sa predovšetkým premeny glukózy na pohotovostný zdroj energie, teda na ATP (Tento proces prebieha v bunkách v tzv. Mitochondriách). 

Ďalšou významnou zložkou je vitamín B6 (pyridoxín) 


CREATINE ETHYL ESTER je určený pre:
 športovcov, ktorí chcú zvýšiť svalovú silu. Je ideálny pre rýchlostne silové športy, ako je napr. Hokej, bojové športy a pod. 

Odporúčané dávkovanie produktu CREATINE ETHYL ESTER: pre zvýšenie svalovej sily: 3-6 kapslí 45 minút pred začiatkom tréningu, možno tiež užiť 3-6 kapsúl po ukončení tréningu. Maximálne 6 kapsúl denne. Pravidelne dávkujte 4 týždne, potom zaraďte minimálne 4-6 týždňov pauzu. Používajte vždy v kombinácii so sacharidmi (napr. Spoločne s gainerom), zaistíte tak lepšiu využiteľnosť a efektívnosť.


Použitie produktu CREATINE ETHYL ESTER: podľa odporúčaného dávkovania postupne prehltnite kapsuly a zapite dostatočným množstvom vody. Nie sú vhodné alkoholické a mliečne nápoje. Kapsulu nehryzte! Po otvorení skladujte pri teplote do 25 ° C a spotrebujte do 3 mesiacov. 

Upozornenie: Potravina určená pre zvláštnu výživu.
 Určené pre zvláštnu výživu. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím a skladovaním.

Zloženie: creatine etyl ester HCl, želatínová kapsula (želatína, farbivo oxid titaničitý), kyselina lipoová, pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6).

Nutričné hodnoty:

 

100 g

1 kapsula (624 mg)

energetická hodnota

1700 kJ / 400 kcal

10,6 kJ / 2,5 kcal

bielkoviny

100 g

620 mg

sacharidy

0 g

0 mg

cukry

0 g

0 mg

tuky

0 g

0 mg

nasýtené mastné kyseliny

0 g

0 mg

vláknina

0 g

0 mg

sodík

0 g

0 mg

     

creatine etyl ester HCl

80 128 mg

500 mg

kyselina ipoová

544,9 mg

3,4 mg

vitamín B6

77,7 mg = 5550% ddd

0,5 mg = 36% ddd

1 kapsula: 624 mg

Hmotnosť obsahu balenia: 74,9 g


 
Stráženie dostupnosti produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke