Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Fitness náramok Fitbit Alta HR Blue Gray AKCIA

Štýlový monitor vašej celodennej aktivity, snímanie tepovej frekvencie zo zápästia, dotykový displej, spánkový režim, Bluetooth. viac


Veľkosť:  S

107,90 €

164,10 € s DPH

-34%

Ušetríte 56,20 €

Vaša vernostná zľava 0%

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Záruka 2 roky

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

  • Chceli by ste si zaobstarať niečo, po čom túžite, ale zaplatiť napríklad až po výplate? Alebo si chcete jednoducho tovar pred zaplatením prezrieť, ale nechce sa Vám do kamennej predajne? U nás to nie je žiadny problém. Pri nákupe tovaru do celkovej hodnoty 300 € máte možnosť odložiť si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupnom košíku zvoliť možnosť „Zaplatím o 30 dní bez navýšenia (Ahoj)“. Ako bonus nezaplatíte ani euro navyše.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Fitness náramok Fitbit Alta HR Blue Gray je elegantný šikovný náramok, ktorý dokonale monitoruje vaše denné a športové aktivity a zároveň plní funkciu štýlového módneho doplnku. Jeho používanie je nesmierne jednoduché a príjemné. Prístroj automaticky sníma vašu tepovú frekvenciu pomocou optického senzora a vďaka technológii SmartTrack tiež dokáže rozoznať, kedy sa do tréningu pustíte a aký druh tréningu to vlastne je. Pomocou aplikácie Fitbit sú potom vaše dáta zaznamenané a spracované k dôkladnej analýze. Vďaka bohatej funkčnej výbave dokáže náramok podrobne monitorovať vašu celodennú aktivitu - spočíta vaše kroky, vyšliapané schody, prejdenú vzdialenosť, čas strávený tréningom aj spálené kalórie. Ak sa dlho nebudete hýbať, náramok vás bude motivovať k telesnej aktivite. Svoj fitness tréning tak budete mať s týmto náramkom vždy pod kontrolou.

Fitness náramok Fitbit Alta HR Blue Gray možno pomocou technológie Bluetooth pripojiť k šikovnému telefónu, tabletu alebo počítaču. Všetky zaznamenané dáta sa týmto spôsobom synchronizujú s aplikáciou. Pri spárovaní s telefónom sa na displeji navyše objavujú notifikácie o prichádzajúcich hovoroch a textových správach. Dotykový OLED displej je prehľadný, a okrem zobrazenia času a notifikácií telefónu sprostredkuje tiež okamžitý prístup k vašim tréningovým štatistikám. Zobrazenie displeja je možné nastaviť buď horizontálne či vertikálne, tak ako vám to bude vyhovovať najlepšie. Displej je navyše veľmi odolný. Pot ani striekajúca voda pre neho nie sú žiadnou prekážkou, a tak môžete vyraziť športovať aj za nepriaznivých podmienok.

Pohodlný remienok náramku bol vyvinutý pre celodenné nosenie a náramok tak na ruke skoro ani neucítite. To je veľmi výhodné, ak sa rozhodnete využiť funkciu monitorovania spánku, ktorá vám umožní kontrolovať kvalitu vášho spánku a nastaviť si ideálny čas prebudenia. Fitness náramok Fitbit Alta HR Blue Gray je skrátka nedoceniteľným pomocníkom pri spravovaní vašich denných aktivít. Na ruke pôsobí nenápadne a jeho modrošedé prevedenie ladí s takmer akýmkoľvek druhom oblečenia. Je teda dokonalým doplnkom pre všetkých vyznávačov moderného športového štýlu.


Technický popis:

  • Bluetooth 4.0
  • výdrž batérie až 7 dní na jedno nabitie
  • automatické rozpoznanie športovej aktivity SmartTrack
  • automatické snímanie tepovej frekvencie PurePulse
  • snímanie tepovej frekvencie zo zápästia
  • dotykový OLED displej
  • vibrácie (notifikácia)
  • použitie: beh, cyklistika, fitness, turistika, šport
  • kompatibilita: iOS, Android, Windows
  • rozlíšenie displeja: 128 x 36
  • vodotesnosť: 3 ATM (slabý dážď, postriekanie vodou)
  • obvod zápästia: 14 - 17 cm (S)
  • rozmery displeja: 4 x 1,5 x 3,3 cm
  • hmotnosť: 23 g
 

Funkcie:

  • meranie tepu zo zápästia - Sledovanie tepovej frekvencie vám môže pomôcť rýchlejšie dosiahnuť vaše športové ciele. PurePulse nepretržite sníma vašu tepovú frekvenciu pomocou optického senzora na zápästí.
  • kroky, vzdialenosť, počet vyšliapaných schodov, spálené kalórie - Monitorujte svoju fyzickú aktivitu v priebehu dňa. Poklepaním na displej sa dozviete, či už sa blížite k stanovenému dennému cieľu.
  • automatická detekcia telesnej aktivity - Funkcia SmartTrack automaticky rozpozná či práve beháte alebo idete na bicykli a zaznamená vaše dáta do aplikácie.
  • hodiny, stopky, budík, kalendár, deň v týždni - Náramok plní všetky klasické funkcie hodiniek. Zobrazenie ciferníka si možno navyše nastaviť podľa svojich predstáv.
  • monitoring spánku - Táto funkcia automaticky monitoruje dĺžku trvania a prerušovanosť vášho spánku. Potom vás jemne zobudí tichým vibrovaním. Vyhodnotením tepovej frekvencie navyše môže náramok identifikovať fázy spánku a vyhodnotiť tak jeho celkovú kvalitu.
  • notifikácia - Po spárovaní s telefónom na displeji uvidíte upozornenia o prichádzajúcich hovoroch a SMS správach. Nemusíte tak mať telefón v ruke a môžete sa plne sústrediť na svoj tréning.


Upozornenie: Sériové číslo produktu nájdete na pôvodnom balení pod čiarovým kódom. Prosíme teda zákazníkov, aby si toto číslo zaznamenali pre účely prípadnej reklamácie.


Video


Recenzie

Hodnotenie: 5

100%

zákazníkov odporúča

1

hodnotení používateľov


OZ
OZ

Overený zákazník

Hodnotené: 18. 5. 2018

Produkt zakúpený na inSPORTline.cz

Motivuje k pohybu


Parametre produktu

Vhodné pre Striekajúca voda, dážď
Kódovaný signál áno
Podsvietený displej áno
Rozhranie v češtine nie
Materiál tela Plast
Meranie skladby tela nie
Kalórie áno
Alarm áno
Stopky áno
Dátum áno
Pamäť tréningových dát áno
Vonkajšia teplota nie
Výdrž batérie 7 d
Hmotnosť (g) 23 g
GPS nie
Hrudný pás nie
Monitorovanie dennej aktivity áno
Monitorovanie spánku áno
Nabíjacie batérie áno
Typ snímania zápästie

Alternatívy

Stráženie dostupnosti produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke